Jump to content
KaJluTaPkO

съвет

Recommended Posts

Положението е следнотоЩе си прая капака намръщен и след като му ударят шприцсе чудя да го боядисам черен мат или да го налепя със същото фолио

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрос на виждане е.Моето мнение е,че черен мат е ефектен за цялостно боядисване.

Карбоновото фолио е по ефектно за преден капак,преден капак и таван.И двата варианта

имат недостатък,че като се напрашат много си личи особенно на черния мат.Мои познат

е с цялостно боядисана кола черен мат и като се напраши изглежда като размазана пепелта.

Друг е въпроса когато колата е с светла боя и се залепи карбоново фолио.Доста е ефектно.

Ако цвета ти е като на аватара ти малко ще се губи ефекта от фолиото.Това е мое мнение

и не си длъжен да се съобразяваш.Направи го както ти харесва.Така изглежда на моята

кола с фолио на капака и тавана.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за инфото колега ;) Ами колата е тази да ,самоче е снимана привечер и затова е толкова тъмнамисля че ще стане с мат добре ама ще поживвем ще видим :)Та имам и още 1 въпросчеМожели да избие ръжда след като в/у шприцования капак я лепна с фолиото като се има на предвид че ще сложа от хубавото авто фолио

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля,че ако изсъхне хубаво няма да има проблем.Но за всеки случаи питаи някои бояджия за да си сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси отновоАко някои има мнение по въпроса нека сподели ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти мислиш ли да правиш вежди на капака аз си направих доста се мръщи в момента ако си заинтересован ще я снимам и ще пусна сни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здрасти мислиш ли да правиш вежди на капака аз си направих доста се мръщи в момента ако си заинтересован ще я снимам и ще пусна сни

колега да мисля с вежди да е капака затова се чудя как да я напрая боя мат или фолио,защото не искам да е в същия цвят... btw прати pic да видя Редактирано от KaJluTaPkO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега да мисля с вежди да е капака затова се чудя как да я напрая боя мат или фолио,защото не искам да е в същия цвят... btw прати pic да видя
Дано ти хареса :Dна Акорда все още нямам снимки ..
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, ако ще слагаш фолио си купи по-хубаво, по-скъпо, аз си взех от най-евтиното и патя сега щото се разлепя... Аз бих ти препоръчал, ако ще е фолио все пак пръсни му един мат на капака, не го лепи на шприца, не знам разлика дали има, това си е мое мнение :PПоздрави и успех в начинанието !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз на твое място първо бих попитал дали фолиото ще залепне здраво за шприца и после ще се чудя дали да пръскам или не.Успех в начинанието и сподели какво и как е станало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...