KaJluTaPkO 4 #1 Публикувано 28 Март, 2012 Положението е следнотоЩе си прая капака намръщен и след като му ударят шприцсе чудя да го боядисам черен мат или да го налепя със същото фолио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #2 Отговорено 28 Март, 2012 Въпрос на виждане е.Моето мнение е,че черен мат е ефектен за цялостно боядисване. Карбоновото фолио е по ефектно за преден капак,преден капак и таван.И двата варианта имат недостатък,че като се напрашат много си личи особенно на черния мат.Мои познат е с цялостно боядисана кола черен мат и като се напраши изглежда като размазана пепелта. Друг е въпроса когато колата е с светла боя и се залепи карбоново фолио.Доста е ефектно. Ако цвета ти е като на аватара ти малко ще се губи ефекта от фолиото.Това е мое мнение и не си длъжен да се съобразяваш.Направи го както ти харесва.Така изглежда на моята кола с фолио на капака и тавана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #3 Отговорено 28 Март, 2012 Мерси за инфото колега Ами колата е тази да ,самоче е снимана привечер и затова е толкова тъмнамисля че ще стане с мат добре ама ще поживвем ще видим Та имам и още 1 въпросчеМожели да избие ръжда след като в/у шприцования капак я лепна с фолиото като се има на предвид че ще сложа от хубавото авто фолио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #4 Отговорено 28 Март, 2012 Мисля,че ако изсъхне хубаво няма да има проблем.Но за всеки случаи питаи някои бояджия за да си сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #5 Отговорено 28 Март, 2012 Мерси отновоАко някои има мнение по въпроса нека сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
спонч боб 13 #6 Отговорено 28 Март, 2012 Здрасти мислиш ли да правиш вежди на капака аз си направих доста се мръщи в момента ако си заинтересован ще я снимам и ще пусна сни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #7 Отговорено 28 Март, 2012 (Редактирано) Здрасти мислиш ли да правиш вежди на капака аз си направих доста се мръщи в момента ако си заинтересован ще я снимам и ще пусна сниколега да мисля с вежди да е капака затова се чудя как да я напрая боя мат или фолио,защото не искам да е в същия цвят... btw прати pic да видя Редактирано 28 Март, 2012 от KaJluTaPkO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
спонч боб 13 #8 Отговорено 28 Март, 2012 Здрасти мислиш ли да правиш вежди на капака аз си направих доста се мръщи в момента ако си заинтересован ще я снимам и ще пусна сниколега да мисля с вежди да е капака затова се чудя как да я напрая боя мат или фолио,защото не искам да е в същия цвят... btw прати pic да видяДано ти хареса на Акорда все още нямам снимки .. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #9 Отговорено 29 Март, 2012 Здравей, ако ще слагаш фолио си купи по-хубаво, по-скъпо, аз си взех от най-евтиното и патя сега щото се разлепя... Аз бих ти препоръчал, ако ще е фолио все пак пръсни му един мат на капака, не го лепи на шприца, не знам разлика дали има, това си е мое мнение Поздрави и успех в начинанието ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #10 Отговорено 30 Март, 2012 Аз на твое място първо бих попитал дали фолиото ще залепне здраво за шприца и после ще се чудя дали да пръскам или не.Успех в начинанието и сподели какво и как е станало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове