vasilis 1 #1 Публикувано 28 Март, 2012 Здр-те колеги проблема е откакто имам хондичката,НО мисля тези дни да се запретна ръкави Мисълта ми е от къде по-дяволите да започна??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #2 Отговорено 28 Март, 2012 В какво ти се изразява проблема колега защото варианти много ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #3 Отговорено 28 Март, 2012 Колега дай малко повече иформация за проблема и за колата . Малко нищо не ти се разбира . А оначе , аз имах поблем по хидравликата , но най-накрая се оказаха накрайниците на рейката , смених ги и нещата се оправиха .Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasilis 1 #4 Отговорено 28 Март, 2012 Проблема е хидравликата не работи.На място като навивам волана не се връща, по време на движение все едно нямам хидравлика Мотора е 1.3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #5 Отговорено 28 Март, 2012 (Редактирано) Най-простото има ли масло тая хидравлика ?Ето ти подобна тема http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=47632 Редактирано 28 Март, 2012 от 6gen115hp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове