nastezatelq 24 #1 Публикувано 27 Март, 2012 (Редактирано) Колеги снощи ми светна чека в движение,след това изгасна.Днес проверих каква грешка дава ЕКУ-то и се натъкнах на "BARO - atmospheric pressure sensor" грешка 13.Въпроса ми е къде се намира този датчик може ли от него да ми играят оборотите(под играене разбирайте в диапазон от 1000об/мин до 2000об.мин),предполагам че датчика е на всмукателния колектор с две болчета и кръгла букса.Как мога да го тествам дали работи или да търся друг. Редактирано 27 Март, 2012 от nastezatelq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 27 Март, 2012 Сензора е под жабката - страничната колона - 3 жици.Виж всичко ли е свързано! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #3 Отговорено 27 Март, 2012 Можеш ли да ми дадеш някаква снимка какво представлява "това чудо",може ли от него да се менят толкова оборотите,и когато е студена да държи 2500об/мин.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 27 Март, 2012 Не е от него проблема. Ресетвай ЕКУ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #5 Отговорено 27 Март, 2012 Въпросния сензор го намерих,вързано е всичко,ресетвах компа за сега няма натрупана грешка,но проблема с оборотите си остана и взе да ме дразни доста.п.п.Колата е със всмукател от Б16А1 със дросел,след смяната започна да прави тези номера,ползвам моите дюзи, IACV клапана, МАП сензора,общо взето всичко.От какво може да е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове