Jump to content
Guest Zenko

Проблем на по високи

Recommended Posts

Guest Zenko

Пи4ове и при мен изникна някакъв проблем ще гледам да го отстраня ама ми тряпва и вашето мнение.Зна4и колата не е моя а на колегата на брат му,та тои казва 4е както си вървяла и запо4нала да глъхне на високите,боботи с едни гърлени звуци като на недостик на гориво,знаете как е,а забравих колата е Акорд 87г.А20А3 инжекцион 116 кон4ета.Та зна4и запо4нахме от горивен филтар(същата работа както се изрязва и запо4ва да забива и да каркори),но не постоянно като и пуснеш гаста и пак подадеш изреже се и пак забие,на ниски няма дертове оборотите не мърдат.Незнам къде е компа и дали дава грешки но според мен не е от тоците щот не го прави постоянно.Колата ба4ка само на бензин ама сипва квот му падне ,от стария горивен излязаха бая мизерии.Утре ще извадим помпата да видим дали цедката не се е задънила с мизерии.Също я пробвахме и без въздушен.Толкова от мен.4акам вашите предположения :rolleyes:

Редактирано от Zenko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Ко стана не ме отминаваите,кажете нещо?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ми кво да ти кажем, правилно си се ориентирал :lol: Не забравяй че и помпата може да си е тръгнала :P Бензинов регулатор ако има, също. Имам една друга японска бангия, дето заради свещите не можеше да прескочи 3000об. ма тя си гърмеше като по филмите :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Еее наи накрая няко.Поне полу4их някава подкрепа.Мерси утре ще тестваме и помпата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Колеги Акорда е готов ,сега даже вървял пове4е-Цедката на помпата така се пеше надънила с боклуци 4е 4ак се 4удехме как е движела горката.4удно 4е даваше хубава струя от марку4а-явно се е борела със вси4ки сили за живота си :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...