Jump to content
Guest kliff

S Honda Otskoro ...

Recommended Posts

Guest kliff

Biah fan na drugi koli (ne pravia konkurentna reklama), no jenata re4e ... iok ... hondai poneje i priatelite mi sa hondajii klasaciata mi be predstavena taka:1. honda(na dale4noto vtoro miasto ...)2. mercedes3. audii t.n.i kupih honda civic 1.6 ls '97haresvam ia!!! mai 6te stavam hondajia i az :rolleyes:hubavo ama ... ama tia 114 hp mai sa malko napu6eni6toto kolata nekaksi ne vyrvi. spored moia montior kolata e dobra zapazena vs i e nared i t.n.karana e ot baba - zapadnoevropeika ili podobna ptica ...4etoh tuka iz foruma 4e turboto e skypa i neblagodarna rabota4etoh i edna tema v koiato 200 km/h e ne6to normalno ( e sigurno za po mo6tni dvigateli), nopri men 160 e da ne kazvam granicata ama po4ti ...ostanah sy6to taka s vpe4atlenieto 4e tuk ima dosta na4eteni hora po tehni4eski vyprosiina4e kolata e visiala dylgooo v garaj ne v bg. ne 4e taka sa mi kazali, a si li4i po razni ne6ta ...vyprosa mi e:- kak s elementarni sredstva (smiana na tui-onui, zavivane ili razvivane na niakoi djaji ili filtri ili ne znam kak) moga da uveli4a mo6tnosta nai- ve4e na srednite oboroti 2000 - 4000. ne iskam da stigam do ne6to maniakalno - prosot da izvadia ot neia kakvoto mojesy6to taka, kato natisna pedala na gazta malko kolata dyrpa, ako i da e na sredni oboroti na syotvetnata skorost, natisna li pove4e - vse edno sym si mahnal kraka ot gazta ?!Blagodaria :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nta

приятелю, хубава колица си си взел, честитосамо че иди при омбре или някой друг, който разбира, щото от това, което описваш (айде другото може и да ти се струва, не знам какво очакваш, но да и е 160 максимума, това е абсурд) звучи доста странно.и пиши на кирилица :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Такива неща ката брътнеш тук, бутнеш там при инажекциона кажи речи няма.160 наистина са малко, но пък казваш че и още можела.... ами това че сме писали 200 не значи че сме ги вдигали лесно :P чакането след 160-170 си е на лице.Това май ви е семейна кола... забрави турбото :)повечето хонди без втек са муднички между 3-4000 об. но пък прекъсвача ти е на 7000 и ако на 5000 си мислиш че тормозиш двигателя - бъркаш.п.с. не разбрах защо пусна 2 теми по въпроса, но тъй като тази е по-описателна и малко в стил "Добре съм ви дошъл" я оставям да те посрещнем както подобава :)ДОБРЕ ДОШЪЛ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

160 ли ?Като лепна 160 от Пловдив до София падам само на тунела(полиция).Та аз съм с 1,5 и до 180 ги вдигам бързи4ко, нагоре се забавя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Туй го заем :) ма все пак тук се говори за 1.6 без втек и то на англичанка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Нещо не е в ред ... отиди наистина при Омбре да погледне .Виж си въздушния филтър.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kliff

Сори за двете теми, ама на първата помислих че никои ниама да отговори. После реших - по- накратко ...Айде по тая да говорим.Значи, филтъра е сменен и не е спортен но явно нещо не е в ред, защото при дъжд или влажно време, като запаля на студено, двигателя пърпори. Като дам малко газ се оправя, но това става само на дъжд.Иначе е ок. Не виждам от какво друго може да е, освен филтър ...?Също така ме интересува въпроса за колектори и генерация.Намерих разни неща но все пак ...А при Омбре ще отида :P

Такива неща ката брътнеш тук, бутнеш там при инажекциона кажи речи няма.160 наистина са малко, но пък казваш че и още можела.... ами това че сме писали 200 не значи че сме ги вдигали лесно ;) чакането след 160-170 си е на лице.Това май ви е семейна кола... забрави турбото ;)повечето хонди без втек са муднички между 3-4000 об. но пък прекъсвача ти е на 7000 и ако на 5000 си мислиш че тормозиш двигателя - бъркаш.п.с. не разбрах защо пусна 2 теми по въпроса, но тъй като тази е по-описателна и малко в стил "Добре съм ви дошъл" я оставям да те посрещнем както подобава :)ДОБРЕ ДОШЪЛ! ;)

Благодаря за Добре дошъл! ;)Колата няма да е задълго семейна :) Аз още една ще взема .., а явно Омбре е пенкелер ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

Туй го заем :) ма все пак тук се говори за 1.6 без втек и то на англичанка :P

айде да не се обиждаме колеги ;) мойта е със същия двигател и мога да ви кажа че на четварта предавка ги вдига 190+ без проблем :) някой ако не вярва да ми се обади да му покажа ;) това че колегата не знае как се кара хонда не значи че не му върви колата ;) Редактирано от xakera

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kliff

айде да не се обиждаме колеги :P мойта е със същия двигател и мога да ви кажа че на четварта предавка ги вдига 190+ без проблем :) някой ако не вярва да ми се обади да му покажа ;) това че колегата не знае как се кара хонда не значи че не му върви колата ;)Ела ми на гости! Ще те черпя, ще покараш и ще ми кажеш какво мислиш. Ако всичко е наред и просто аз нямам правилните навици (А това е твърде възможно!) ... ще те черпя пак ;)Просто искам да знам кое е в ред и кое не.Всъщмост може би след като мина през Омбре :) да стане т'ва ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

а забравих да ти кажа да си махнеш катализатора,ще имаш разлика в ниски обороти се по отпушва малко :)

Редактирано от xakera

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

мисля че имаш проблем с дистрибуторната капачка, щом в дъждовно време се променя някак си. Оправя се с нова :) А относно 190 на 4-та, то моята дето е 1.4 ги прави без проблем, дори и подминава, а кво остава за 1.6 :P Виж на 5-та омеква с 20км надолу, ама карай де :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kliff

О Благоадря!Катализатор? Преди гърнето - еко простотията, нали?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

Това за бабата го забрави /баба с Хонда - 114к.с./ :angry: . Звучи малко като врачанска сделка.А иначе, ако все още не си сменил - сменяй горивен филтър, въздушен филтър, свещи, масло и маслен филтър. Провери си кабелите за свещите /на тъмно дали не прехвърлят искри/ и дистрибуторната капачка за пукнатинки. Дано да се оправи след тези неща :rolleyes:

Редактирано от bullet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

Катализатор? Преди гърнето - еко простотията, нали?не е то простотия ама щом не ми намялят данака като съм с катализатор щот е била над 100 коня да се ебат в гъза :rolleyes:

Редактирано от xakera

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kliff

Това за бабата го забрави /баба с Хонда - 114к.с./ :cool: . Звучи малко като врачанска сделка.А иначе, ако все още не си сменил - сменяй горивен филтър, въздушен филтър, свещи, масло и маслен филтър. Провери си кабелите за свещите /на тъмно дали не прехвърлят искри/ и дистрибуторната капачка за пукнатинки. Дано да се оправи след тези неща :lol:

всичко е сменено с изключение на свещите.му другото какви да си взема? (спортни де ...) :rolleyes:

а забравих да ти кажа да си махнеш катализатора,ще имаш разлика в ниски обороти се по отпушва малко :angry:

а като махна катализатора, нивото на звука ще се вдигне ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

:rolleyes:

Трябва да върви доста повече

снимка 1

А стига бе, аз на 5-та при 4000 съм с 140 км/ч, ти да нямаш 6-та :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

всичко е сменено с изключение на свещите.му другото какви да си взема? (спортни де ...) :hondarulez:

а забравих да ти кажа да си махнеш катализатора,ще имаш разлика в ниски обороти се по отпушва малко :cool:

а като махна катализатора, нивото на звука ще се вдигне ли?
никакви спортни не си взимай. Намери си нормално японско NGK и вобще не му мисли.с махането на катализатора, звукът ще се увеличи, но не кой знае колко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Трябва да върви доста повечеснимка 1

Това е скоростна кутия за някой по-големичък двигател (или дизел някакъв). Аз при тази скорост на 5-та съм на 5500.А и вижте колко от ниско му почва червената зона. Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kliff

никакви спортни не си взимай. Намери си нормално японско NGK и вобще не му мисли.с махането на катализатора, звукът ще се увеличи, но не кой знае колко.Благоадря! :hondarulez:http://www.modacar.com/products/Honda/Civi...ackexhaust.htmlhttp://www.modacar.com/products/Honda/Civic/MODAHEA/А това дебели цени ли са или са ок? :cool:

Редактирано от kliff

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Благоадря! :Phttp://www.modacar.com/products/Honda/Civi...ackexhaust.htmlhttp://www.modacar.com/products/Honda/Civic/MODAHEA/А това дебели цени ли са или са ок? :P

Моя съвет е първо да се увериш,че колата ти е изправна и ако не е да я оправиш-пък тогава вече...Потърси из форума има няколко теми за колектори и изпускателни системи.Айде почна се :D Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...