Guest zmeq #1 Публикувано 25 Септември, 2006 момчета ние от бургас не сме много с хондите ама дайте и ние да направи някоя срещичка айде предложете място,ден и час Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #2 Отговорено 25 Септември, 2006 момчета ние от бургас не сме много с хондите ама дайте и ние да направи някоя срещичка айде предложете място,ден и часНямаш търпение да покажеш ВТЕКа а Не се познаваме, но случайно ти видях колата в бокса докато Емо я правеше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #3 Отговорено 25 Септември, 2006 ами не само това , става дума че ние в бургас сме малко несериозни и неорганизирани,апак има хондели в бургас.Айде Бургазлий да се вклучват П.С. VTEC Inside ами ти защо не се обади да пием по бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #4 Отговорено 25 Септември, 2006 кой несериозен бе? аз съм на първа линия винаги на гонките пък и не ти ли писна вече да ме зяпаш, ще вземе да се виждаме повече откокото ти с Анито и ще вземе да ревнува от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito #5 Отговорено 25 Септември, 2006 е аз нямам Хонда но съм бъдещ Хондаджия може и аз да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #6 Отговорено 25 Септември, 2006 Знаете как става относно темата лафите, лафите, накрая казвате час и дата за след няколко дена и ви бодвам темата горе да се чувства че е официална сбирката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове