Jump to content
Guest badco73

Varna

Recommended Posts

Guest badco73

mom4eta blagodarq vi no ne mojah da presastvam v nedelq.vijte,maniqcite na opel se sabiret na edna benzinostanciq do tehnikomite.nemojem li i nie da izmislim nqkakva podobna shema.da hodim i da im natriem selskite mucuni.iskam postoqnni sbirki na honda maniaci.ako trqbva moje da se sabirame na karting pistata na vinica :D smqtam 4e kato ideq ne e zle :D ni6to ne ni pre4i da se sabirame vsqka ve4er tam i posle da slizame zaedno pod mosta da im sabirame u4ite!moje malko da hvar4a no q se zamislete kakva gledka 6te sme po ulicite na varna :D dori moje da si pravim gonki s karting!!!6te bade qko,mislq 4e barzo 6te se nau4i tova mqsto i ot hondajii izvan na6iq forum.neznam no smqtam 4e kato ideq nikak ne e lo6o.az sam s lilav preliud 4th gen. i 6te bada vsqka ve4er tam predi da otida pod mosta.ako ima maniacii podkrepq6ti moqta ideq neka badem zaedno!!!!!da kajeem da se sabirame tam kam 19.30h da govorim razmenqme opit i informacii za bijutata si.vseki 6te vzima priqtelkata-saprugata si i te pomejdusi 6te se spreqtelqt i 6te stanem edna ob6tnost v avtomobilniq jivot na VARNA.ne znam dali imam pravo da se ma4a da pravq takiva ne6ta no nali za tova sme tuk-vseki da dava predlojeniq i idei!!!Molqvi da badem nai-nai-nai naVarna.dano ste saglasni,6te bade qko,tam dori ima i bar!!! P.S pak otbelqzvam 4e mojebi vi se struva 4e letq nqkade iz u.s.a no ni6to ne ni pre4i da opita me!!!! az li4no ot utre 6te bada tam vsqka ve4er.nadqvam se ideqta mi da se ponravi na vsi4kivi i da bade udovoletvorena. OCHAKVAM VI!!!!! iskreno va6 Joro :P izvinete me za latinicata!!!!! I :P HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest badco73

POPRINCIP I IDEQTA ZA STIKIRITE I PREVAZHODNA I MOGA DA SE NAGARBQ S ZADA4ATA.IMAM MNOGO PRIQTELI KOITO SE ZANIMAVAT S TAKIVA DEINOSTI TAKA4E DO NQKOLKO DENA MOGA DA VI PREDLOJA STIKERI KOITO DA OTO4NQVAT 4E SME ZAEDNO KAKTO NIKOI DRUG FEN KLUB,KAKTO NIKOI DRUG GRAD!!!NEKA BADEM EDINNI FOREVER!!!! "HONDA" CLUB-VARNA ANGELS OF THE ROAD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Избодах си очите докато го прочета това :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Имате сериозен ентусиаст в отбора ! :D Само тряя да го научите да пише на БГ ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Първо смятам, че не е лошо да се събираме ама чак всяка вечер :rolleyes: А относно стикерите ако можеш да направиш ще е добре да са по образец на старите, за да не се получават различни на всеки. Смятам, че е по-добре всички да сме с еднакви стикери.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

e kakvo 6te kajete???????????az sam tam

... аз ще кажа , че трябва да си уволниш психоаналитика :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest badco73

az p1k 6ti kaja da si stoi6 u vas da se naliva6 s rakiq i pove4e da ne se pravi6 na honda maniak.ako vaob6te si takav.100% si imal 3500lv za kola sled kato si prodal nqkoq niva i nqkoi te e razobedil da ne si kupi6 opel astra ili golf.v kraina smetka kara6 biju no si levak :rolleyes:

Първо смятам, че не е лошо да се събираме ама чак всяка вечер :rolleyes: А относно стикерите ако можеш да направиш ще е добре да са по образец на старите, за да не се получават различни на всеки. Смятам, че е по-добре всички да сме с еднакви стикери.

e? 6te doide6 li

izvinqvai ako bqh malko grub no prosto kalavkite za vazglavnicite sa mi "HONDA"ne znam dali me razbira6 :rolleyes:

Първо смятам, че не е лошо да се събираме ама чак всяка вечер ;) А относно стикерите ако можеш да направиш ще е добре да са по образец на старите, за да не се получават различни на всеки. Смятам, че е по-добре всички да сме с еднакви стикери.

e kak da razbera kakvi sa?moje6 li da mi dade6 mostra?skoro i fanelkite 6te sa gotovi!!!!smqtam da si pusna na promocionalna cena ;)grabi narode za seriozni zavodski ceni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Сега тръгвам към Лучано да се видим малко фенове. Заповядай :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Посъбрахме се снощи на Лучано :) , ти защо не дойде?

e? 6te doide6 lie kak da razbera kakvi sa?moje6 li da mi dade6 mostra?skoro i fanelkite 6te sa gotovi!!!!smqtam da si pusna na promocionalna cena :)

Мога да ти покажа или да ти снимам стикер или да потърсим файла, от който го правят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

bad company нали щеше да идваш на Лучано снощи? Искаш среща пък накрая не дойде да си изфукаш :rolleyes: п.п. Аз съм с Прелюда дето се видяхме :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

Мда кофти е така уж ще идваш пак накрая ....... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest komsho

аве, психото? сигурно и оная работа ти е с форамата на "Н"!по цели нощи те чакам под моста - разби ми сърцето :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

аве, психото? сигурно и оная работа ти е с форамата на "Н"!по цели нощи те чакам под моста - разби ми сърцето :cool:

;););););) Дове4ера някои за кафе, ром ,бира с не6то яко няма ли :hondarulez:;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest badco73

sory mom4eta!!!prosto ne sqdam na compa vseki den.blagodarq vi za pokanata.az ve4e dvapa ti stava minavam ot tam no ne vijdam bijutakajete mi gore dole po kakvo vreme ste tam???ai leka 6te se vidime.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

sory mom4eta!!!prosto ne sqdam na compa vseki den.blagodarq vi za pokanata.az ve4e dvapa ti stava minavam ot tam no ne vijdam bijutakajete mi gore dole po kakvo vreme ste tam???ai leka 6te se vidime.

Оня ден ако не се лъжа бяхме на Лучано, но те видях като заминаваше, май хич не спря. Към 10 ходим. Бях ти дал телефон ако искаш звънкай :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest badco73

аве, психото? сигурно и оная работа ти е с форамата на "Н"!по цели нощи те чакам под моста - разби ми сърцето :kiss:

ami ela da ti nakasam gaza v edna-dve gonki i da vidim kakvo moje bijuto na psihoto!!!!sled spektakala 6te izglejda6 taka :heart:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dechko

аве, психото? сигурно и оная работа ти е с форамата на "Н"!

по цели нощи те чакам под моста - разби ми сърцето :D

каде под моста се гоните

че там няма отсечка по дълга от 200м. :(

най-чисто си е на магистралата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...