Lukov 11 #1 Публикувано 20 Март, 2012 (Редактирано) Здравейте, чува се тракане от скоростната кутия само като съм на място щото иначе шума е голям. Когато се натисне съединителя тракането намаля. Един приятел спомена че може да е от аксиалния лагер. Ако не е от него какво друго може да е ?Колко струва аксиален лагер?Колко време може да се кара така?Може ли да се счупи и какво ще стане ако се счупи?Колата е сивик 6 ген. д14а3Ще се радвам някой по-запознат(минал по тоя път) да помогне Благодаря! Редактирано 20 Март, 2012 от Lukov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veid 164 #2 Отговорено 20 Март, 2012 Щом на място трака и при натиснат съединител спира - би трябвало да е лагерът на първичния вал на скоростната кутия. За цени не мога да ти помогна, но самото сваляне и отваряне на кутията струва скъпо 200++ лева.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanko121 3 #3 Отговорено 20 Март, 2012 а аксиалния лагер как тропа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veid 164 #4 Отговорено 20 Март, 2012 (Редактирано) Вие при натиснат съединител. Редактирано 23 Март, 2012 от Izanagi ненужен цитат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #5 Отговорено 21 Март, 2012 Е то по-добре сам да се пробвам да я отворя и да сменя лагера и ако я скапя да си купя друга за 200лв. Мисля, че всички от кутий от Д серия стават ама не съм много сигурен. Ако някой знае кои стават да споделиИначе другата седмица ще ида някой майстор да я чуе и да си каже мнението че така с писане работите не стават, предполагам ще се съгласите, че най-точно ще се каже като се чуе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 23 Март, 2012 Щом като натиснеш педала не спира тракането, може и аксиалния лагер да върти постоянно.Иначе на първичният вал не е само един лагер и ако не си отварял скоростна кутия - по-добре да я ремонтира майстор или направо втора употреба! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове