Jump to content
Lukov

Тракане от скоростната кутия

Recommended Posts

Здравейте, чува се тракане от скоростната кутия само като съм на място щото иначе шума е голям. Когато се натисне съединителя тракането намаля. Един приятел спомена че може да е от аксиалния лагер. Ако не е от него какво друго може да е ?Колко струва аксиален лагер?Колко време може да се кара така?Може ли да се счупи и какво ще стане ако се счупи?Колата е сивик 6 ген. д14а3Ще се радвам някой по-запознат(минал по тоя път) да помогне :)Благодаря!

Редактирано от Lukov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом на място трака и при натиснат съединител спира - би трябвало да е лагерът на първичния вал на скоростната кутия. За цени не мога да ти помогна, но самото сваляне и отваряне на кутията струва скъпо 200++ лева..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а аксиалния лагер как тропа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Вие при натиснат съединител.

Редактирано от Izanagi
ненужен цитат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то по-добре сам да се пробвам да я отворя и да сменя лагера и ако я скапя да си купя друга за 200лв. Мисля, че всички от кутий от Д серия стават ама не съм много сигурен. Ако някой знае кои стават да сподели;)Иначе другата седмица ще ида някой майстор да я чуе и да си каже мнението че така с писане работите не стават, предполагам ще се съгласите, че най-точно ще се каже като се чуе ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом като натиснеш педала не спира тракането, може и аксиалния лагер да върти постоянно.Иначе на първичният вал не е само един лагер и ако не си отварял скоростна кутия - по-добре да я ремонтира майстор или направо втора употреба! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...