G.Petrov 0 #1 Публикувано 19 Март, 2012 Здравйте колеги От почти година вече съм с кола и съответно си направих и пълно автокаско. Веднъж обикалях по едни селски пътища и си одрах колата и от двете страни от храсти. Знам че трябва да се обадя на телефона който имам към застраховката но какво да им кажа. Щото и да им кажа че така съм я намерил невърви много, все пак не е примерно една драскотина (да кажеш че някой минал и задрал), а са много, за радост много леки и повърхностни и от двете страни. И другото което имам луфт на предната броня с капака който от момента на снимане преди година и сега е по голям - мога ли и него да заведа (то и без това съм леко надран от едната страна на бронята, тъйче може да мине за удар на паркинг) ??? Имам право да си оставя колата в доверен техен сервиз и те да се оправят!!! Дайте ми съвет какво да направя, какво да говоря, мога ли и двете щети да заява и т.н.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rolandbg 0 #2 Отговорено 20 Март, 2012 Колега, аз мисля че е най-добре да се обърнеш към агента, който ти е направил каското. Той, ако иска, най-добре знае как се постъпва при такава ситуация и може да ти даде съвет какво да правиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
G.Petrov 0 #3 Отговорено 20 Март, 2012 Да колега то накрая така ще стане, днес я измих, направо ми се приплака. Тая зима майката и е ебала!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #4 Отговорено 21 Март, 2012 не си само ти така.зимата и на мен ми видоизмени външния вид на 2те брони.за надраното кажи,че е станало на паркинг.за луфта в капака,не мисла,че ще стане.иначе и аз съм доволен от армеец в пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове