honda_lv 107 #1 Публикувано 18 Март, 2012 Здравейте колеги. Наскоро след дълго чакане най-накрая се сдобих с моя Сивик. Единия ми заден лагер вие и след като се поинтересувах разбрах от колегите, че е добре да мина направо на дискове отзад, вместо да купувам нови лагер главини за барабаните. Въпроса ми сега е какво точно трябва да се смени отзад при прехода. Дискове, апарати, накладки са ясни. От там нататък Главини предполагам, трябва ли и носачите да се сменят? Моля някой компетентен да ми помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 18 Март, 2012 Здравей,трябват ти дискове, апарати с маркучи, накладки, главини, шенкели, жила за ръчната.По принцип шенкелите се развиват от големите носачи, но е много трудно, често става проблем там. Най-добре вземи целите големи носачи с шенкели, главини, дискове и апарати, както са си сглобени. Не забравяй маркучите и жилата, че са различни от барабанните.Големите носачи са еднакви на D15 и VTi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #3 Отговорено 18 Март, 2012 (Редактирано) Сменят се големите носачи които са със главини за дискове, в най-честия случаи се продават комплект носачи, главини, дискове, апарати. Ще ти трябват и жила за ръчната спирачка защото твоите нестават за дискове, също така и спирачни маркучи твоите от барабаните нестават. Останалите носачи можеш да ги ползваш(малките носачи които са по окачването демек горен малък, долен и този отпред които на големия носач за регулиране ъгала на сходимост) от твоите големи носачи може да ползваш само големите тампони, нищо дръго нито главини, жила и т.н.Изпреварен съм . Редактирано 18 Март, 2012 от em1l Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #4 Отговорено 2 Април, 2012 Колеги , мерси за хубавите постове, ще са ми от полза .Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове