Jump to content
honda_lv

Задни спирачки 5ген

Recommended Posts

Здравейте колеги. Наскоро след дълго чакане най-накрая се сдобих с моя Сивик. Единия ми заден лагер вие и след като се поинтересувах разбрах от колегите, че е добре да мина направо на дискове отзад, вместо да купувам нови лагер главини за барабаните. Въпроса ми сега е какво точно трябва да се смени отзад при прехода. Дискове, апарати, накладки са ясни. От там нататък Главини предполагам, трябва ли и носачите да се сменят? Моля някой компетентен да ми помогне :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,трябват ти дискове, апарати с маркучи, накладки, главини, шенкели, жила за ръчната.По принцип шенкелите се развиват от големите носачи, но е много трудно, често става проблем там. Най-добре вземи целите големи носачи с шенкели, главини, дискове и апарати, както са си сглобени. Не забравяй маркучите и жилата, че са различни от барабанните.Големите носачи са еднакви на D15 и VTi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Сменят се големите носачи които са със главини за дискове, в най-честия случаи се продават комплект носачи, главини, дискове, апарати. Ще ти трябват и жила за ръчната спирачка защото твоите нестават за дискове, също така и спирачни маркучи твоите от барабаните нестават. Останалите носачи можеш да ги ползваш(малките носачи които са по окачването демек горен малък, долен и този отпред които на големия носач за регулиране ъгала на сходимост) от твоите големи носачи може да ползваш само големите тампони, нищо дръго нито главини, жила и т.н.Изпреварен съм :D .

Редактирано от em1l

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги , мерси за хубавите постове, ще са ми от полза .Поздрави :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...