GymFlex 13 #1 Публикувано 18 Март, 2012 Здравейте колеги реших се да сложа газ, и дали можете да ме насочите към кой сервиз да се обърна. По възможност да работят с банки за лизинг.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov 35 #2 Отговорено 19 Март, 2012 Здравей колега, мога да ти предложа сервиз в Карлово. Преди 1 година си сложих ГИ и съм много доволен. Ако си заинтересован пиши на лични да ти дам координати.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GymFlex 13 #3 Отговорено 19 Март, 2012 Чак до Карлово, няма смисъл.Благодаря все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GymFlex 13 #4 Отговорено 20 Март, 2012 Темата да се заключва. Голямо благодаря че никой не помогна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov 35 #5 Отговорено 20 Март, 2012 Аааа,опитах 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #6 Отговорено 20 Март, 2012 Можеше да дадеш малко повече информация като цяло.Каква е колата и мотора, какви пари си готов да отделиш за газовата.А и лизинга доста ограничава избора ти. В момента се сещам за Фобос и Стар-газ, който имат опция за лизинг:http://www.fobos-bg.com/http://stargas-bg.com/Съвет при кой да ходиш не мога да ти дам, защото лично карам с обикновенна газова слагана при 'квартален майстор'.Ако имаш желание ще ти дам кординати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ToffiFee 0 #7 Отговорено 21 Март, 2012 Ще има газификация в петък. Мерси все пак : )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GymFlex 13 #8 Отговорено 26 Март, 2012 Момчето работи със всички марки намира се на ул Захари Стоянов 39.Над бензиностанция ПЕТРОЛ на Васил априлов успоредната улица отгоре номера му е 0878 888055 Деан Заков.Адски доволен съм си пък и ми е познат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #9 Отговорено 27 Март, 2012 Щях да препоръчам същия между другото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове