Jump to content
Guest alpinab

Проблем с плафона !

Recommended Posts

Guest alpinab

имам следния проблем с мойта 6-генерация(3-врати):след като си сложих музика т.е. разпарчатосах половината салон прецаках плафоните в купето и багажника имам предчуствието , че и двата се взаимно свързани и са на един предпазител(бушон)моля някои ако знае кой е предпазителя и нещо повечко за инсталацията на плафоните да даде малко повечко информацийка да си ги оправя. благодаря предварително...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Ако може да обясниш на кое казваш плафон , че моя речник не го разпознава ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Има предвид ЛАМПИТЕ в салона и багажника :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest relentless

имам следния проблем с мойта 6-генерация(3-врати):след като си сложих музика т.е. разпарчатосах половината салон прецаках плафоните в купето и багажника имам предчуствието , че и двата се взаимно свързани и са на един предпазител(бушон)моля някои ако знае кой е предпазителя и нещо повечко за инсталацията на плафоните да даде малко повечко информацийка да си ги оправя. благодаря предварително...

Предпазителя се намира под предния капак, в черната кутия с предпазители и релета до акумулатора.Самия предпазител мисля беше 7,5А.Успех...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alpinab

10x само там не бях гледал.......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alpinab

relentless - благодаря за помоща точно там беше съответното бушонче - казва се интериор лайд. беше цъвнало..... сега сичко е наред мерси..... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest relentless

relentless - благодаря за помоща точно там беше съответното бушонче - казва се интериор лайд. беше цъвнало..... сега сичко е наред мерси..... :)

Радвам се, че помогнах :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предпазителя се намира под предния капак, в черната кутия с предпазители и релета до акумулатора.Самия предпазител мисля беше 7,5А.Успех...
Да попитам на Хонда Сивик англичанка къде се намира този бушон за лампите в салона и багажника?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...