kalin_gk 216 #1 Публикувано 18 Март, 2012 Питането ми, е къде да вържа буксата на датчик положение колянов вал? Б16 -ката, която имам няма такъв датчик. По принцип ли Б16-ката няма такъв датчик или при мен липсва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pipon4o87 84 #2 Отговорено 18 Март, 2012 (Редактирано) Доколкото знам, на хондите тези датчици са в делкото , а на д15з8 икономик това долу на задвижващото колело на ангранажа не е този датчик, който си мислиш ! този датчик е защита при хлабав ремак ! Поздрави Редактирано 18 Март, 2012 от Izanagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #3 Отговорено 18 Март, 2012 (Редактирано) Аха. Благодаря колега за инфото. Поздрави Редактирано 18 Март, 2012 от Izanagi ненужен цитат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 18 Март, 2012 Доколкото знам, на хондите тези датчици са в делкото , а на д15з8 икономик това долу на задвижващото колело на ангранажа не е този датчик, който си мислиш ! този датчик е защита при хлабав ремак ! Поздрави Я пак си помисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #5 Отговорено 20 Март, 2012 Аз да посъветвам колегата, да връзва б16-ската към инсталацията на колата, а не обратното. Щом б16ската няма някой датчик, значи буксата от инсталацията на колата не се ползва. А и да не слуша съвети от някой, който доколкото не знае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове