Jump to content
Guest TRERAME

Оферта за тест с Golf Gti 16v - 150к/с

Recommended Posts

Guest MIYAMOTO

Ванкобой на теб ква ти е целта

Да влезе Емо и да му даде едно банче затова,че най-нагло нарушава атмосферата в сектата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ади де някой от наказателния Софийски отряд няма ли да се намеси

Май няма такъв :D Ако някой не го е срам, да разкаже как ни наказваха немските каски одеве на срещата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Май няма такъв :D Ако някой не го е срам, да разкаже как ни наказваха немските каски одеве на срещата :D

как ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Ванкобой на теб ква ти е целта

Да влезе Емо и да му даде едно банче затова,че най-нагло нарушава атмосферата в сектата :P
по скоро 1нет може да се резне лекичко с него нали и той е от софия ако не греша ?лек отфтопик : аз пък с моя рекс абсолютно сток д16а8 124к.с. накашотих един твой съклубар / ако въобще си имате клуб? / пак голф 3 гти 150к.с. , който уж го говореше целия град как много вървял :D:D хайде със здраве и дано си намериш противник :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Хахаха,тва не е оферта,тва е тъпотия.Що не си мериш пишката с някоя Хонда със същите коне,а?Кой е виновен че швабите слагат материал за кола и половина? Ти искаш да си СИГУРЕН че ще биеш.Имам един приятел с Хонда 75к.с.,искаш ли с него?

Редактирано от maddog

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

незнам защо но мен все ми подминава офертите по тежък съм ,по малко коне,по малко въртящ момент, кола преднина му давам и пак не ме ще баси май наистина е ташак таз тема хем сум и по бавен от желаните коли които той желае от бургас специално за него ще дойда баси и уважението и пак не ме ще :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ха-ха ей ся на автомивката същия случай имах - зад мен един мангал патрон си миеше голфа и 15 мин ми обясняваше пред всички миячи и таксисти, че е 2.0 115кс и ще ме скъса на дръпка,понеже моята е 1.4 90 магаренца, накрая не издържах, хвърлих 50 кинта на капака и му казах да вади кочината навън, нашичкия взе да мига и скляпа "ами нямам пари сега...", викам му да залага дънките - щях да го пусна гол да се прибере в махлата ама не се хвана, обърна лопатата - майтап си бил правил, голям фен на хонда бил........ голям смях падна :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls
:D Ееххх ако и в раздел "Технически въпроси" имаше такава страст и жар :D:D Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

ха-ха ей ся на автомивката същия случай имах - зад мен един мангал патрон си миеше голфа и 15 мин ми обясняваше пред всички миячи и таксисти, че е 2.0 115кс и ще ме скъса на дръпка,понеже моята е 1.4 90 магаренца, накрая не издържах, хвърлих 50 кинта на капака и му казах да вади кочината навън, нашичкия взе да мига и скляпа "ами нямам пари сега...", викам му да залага дънките - щях да го пусна гол да се прибере в махлата ама не се хвана, обърна лопатата - майтап си бил правил, голям фен на хонда бил........ голям смях падна :D

Браво майна!!! Много ме кефиш! Само така! :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Аз се пуснах с момчето с Голф-а ако е същият.както и да е,момчето си знае машината и потегля доста добре.пуснахме се два пъти и двата пъти ми взе старта,след това вървим наравно.мойта кола не я възприемам като бърза-има още куп неща да се правят.иначе върви добре като за голф.в момента прекъсвачът ми е на 6500, което е най-големият ми недостатък.имайки предвид че това ми бяха първите 2 старта с новия маховик и съединител,резултатът също беше очакван.доста време ще ми отнеме докато се сработя с маховика най-вече,че много върти гуми.

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Така... Аналогично:

Търся Пасат 1800см3 90к.с. (не ща да е повече, че ми идва множко) да се варим. Карам Акорд 2.0 131к.с. Ама, не искам с Венто, защото е по-леко от Акорд-а. Желая да го превъзхождам значително във всички параметри за да е сигурно, че ще го бия. И да сложим пари, защото иначе не искам за нищо да си търкам туранците. Акорд-а ми е сток, и искам и Пасата да не е пипван.

... как звучи?! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

Така... Аналогично:

Търся Пасат 1800см3 90к.с. (не ща да е повече, че ми идва множко) да се варим. Карам Акорд 2.0 131к.с. Ама, не искам с Венто, защото е по-леко от Акорд-а. Желая да го превъзхождам значително във всички параметри за да е сигурно, че ще го бия. И да сложим пари, защото иначе не искам за нищо да си търкам туранците. Акорд-а ми е сток, и искам и Пасата да не е пипван.

... как звучи?! :D

Кофти!!! Не наказвайте вестоносеца.Днес гледах 2 civic 4ета 98 и 99година 1,5 16V

Само още малко парички да сабера :D

А и стана хубав лаф само дето безрезултатен!!!!

Редактирано от TRERAME

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Срамота-много изказвания за все яки машини,и не се намери един да изтрие срама.Сега ве4е станахме за подигравка пред Голфаджиите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

хайде и аз подкрепям jeepers creepers и аз карам сьщия прелюд и аз сам скломен да накажа тва гти150,с старата людка-122коня можех спокойно да наказвам корадо 2.0 16v ама не ми се идва до софето само за една дрьпка,ае ако е след месец(трябва да почна работа там)с удоволствие

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy

Срамота-много изказвания за все яки машини,и не се намери един да изтрие срама.Сега ве4е станахме за подигравка пред Голфаджиите.

Жалко хубав ден беше днес...неделя можеше да измисим нещо ,просто ей така за майтап голфа го имам от 20 дена и исках да го пробвам извинявам си ако съм убидил някой в този форум .Офертата важи за следващата събота и неделя !!!1.Божурище2.Военна рампа3.Моста на ОМВ (към Бояна)4.Верила(Равно поле) Редактирано от vanyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

.........Гонка 400м,1000м..........

:D :D :P Ако тези данни са верни голФ-а че издуха малкия V-TEC :P :P :cry:

468 : 16 s. -> VW Golf III Gti 16 150 ch.

813 : 17.3 s. -> Honda Civic ESi 125 ch.

източник

П.С. Пич ако толкова си навитак на гонка свали кинтите от офертата,

иначе невиждам кой би се навил когато цифрите са зад теб :D

:cry: :cry: :cry:Сега скивах че VTi-то дава с 0,4 по-малко от малкия VR6 :cry: :cry: :cry:

399 : 15.8 s. -> Honda Civic 1,6 Vti 160 ch.

307 : 15.4 s. -> VW Golf III VR6 174 ch.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy

Да парата пада остава да го пробвам за кеф ако има навити да пишат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Аз съм в траур :D:D:P:P:D:P

....................................... До 1000м. .......................................

1050 : 31.8 s. -> Honda Civic ESi 125 ch.
622 : 29.5 s. -> VW Golf III Gti 16 150 ch.

580 : 29.3 s. -> Honda Civic 1,6 Vti 160 ch.
436 : 28.5 s. -> VW Golf III VR6 174 ch.

източник

П.С. Ето доста пълен списък с коли и всевъзможни времена, още съм в траур :cry:

Редактирано от slus4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Аз съм в траур :D:D:P:P:D:P

Мисля че това ще те успокои малко
:cry: . Вярно е че се състезава с Integra GS-R (170hp), ама тъкмо долу горе са равностойни щото както пишеш ти VR6 e 174hp. GS-R пак мина VR6 при условие че старта му не беше от най-добрите. Аз имам такъв GS-R и повярвай ми бързичък е нищо че още нищо не е слагано по него. Само за сведение:0-96км/ч за 7.1 сек0-400м за 15.5 секПък и всичко зависи от задкормилното устройство :cry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

622 : 29.5 s. -> VW Golf III Gti 16 150 ch. 580 : 29.3 s. -> Honda Civic 1,6 Vti 160 ch. 436 : 28.5 s. -> VW Golf III VR6 174 ch.[/color]

Колко приказки, колко чудо... :D 25кс са голяма разлика..... защо въобще сравнявате двете коли...... ако разликата е 1 секунда до 100км само може да се каже евала на 125-те коня, щото явно теглото така компенсира разликата в тези 25 коня, че една секунда е нищо.Мога да кажа от опит че 100 кс на хонда сивик са равностойни с 115 кс на опел калибра - нито единият изревари нито другият. разликата в килограмите е 200кг отгоре на калибрата.Като се има предвид, че 200кг се компенсират от 15 кс, може да се направи извод за развръзката на 125кс срещу 150 кс при разлика в килограмите... която не знам колко е.Интересното е да се направи сравнение между коли с еднакво тегло и двигатели, но произведени от японски и немски производител. Тогава може да се види разликата в изработката.Всичко останало е излишно според мен. 25 кс са много.... Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

не е необходимо да са с еднакви според менможе само в отношение кон килограм да са еднакви и като клас да са сравними колите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

Не ми се четат 1001 *айнета от голфаджия 1net бате моляти са накажи го тоз дет незнае ко говори твоита нали е 90кон4ета пипана малко :D и му изкарай едни 1к на капака

Редактирано от viTec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Аз незнам що гледате времена и сравнявате!Да иде некой с некво "мини-ме" и да го изхруска набързо и такаНали иска 90к.с. да е , барнете и едни сликове и работа е готова.Съжалявам 4е съм дале4е ина4е с кеф бих го нашляпал :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Абе кога ги изписахте тия 4 страници бе хора :rolleyes: И какво сте се раплакали, 1net та 1net.... почивам си. А и на сбирката, оня КР дето дойде ще ме разцепи.Така, айде да приключим спора в петък на Божура.Пари, чудеса..... виждаме се на божура и толкова. И аз ще съм там, и един ЦРХ 150к.с ще дойдемислех да не пиша щот се търси 124к.с мотор, но колега, щом вкара и пипани 1.5 - 90к.с влизам.1000м няма да можем но то ще стане ясно като видим как финишираме и кой кого догонва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Аз съм с 125 к.с с "мини ме" може ли да се включа :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

аз съм 1.4 "тур-би" след като ме настроят мога и аз да пробвам :rolleyes:...според мене няма смисал да се спори....а да се докаже!

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Ако иска, може и със 101hp рекс да се пробва. Ще ми е интересно да падна най-после от немска кола :rolleyes::rolleyes: след неуспешните опити на Corrado 2.0 16v 136hp.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Аз съм с 125 к.с с "мини ме" може ли да се включа :rolleyes:

ти не се броиш за МИНИ-МИ :rolleyes:ми значи със всички вас ще се видим в петък на божура.... остава и колегата с голф-а да дойде и всичко е ток и жица

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bojeto

за сажаление днес останах без саединител :rolleyes: та ако до петак несе смени састезанието отпада за менно емо ще доида да те гледам задалже а да и до момчето с голфа след като сменя саединителчетоако си сагласен кадето кажеш 200 кинта колата е црх конете са колкото твоитепоздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

стана лаф :lol:

и аз ще сам там към колко часа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

Аз съм с 125 к.с с "мини ме" може ли да се включа :lol:

ти не се броиш за МИНИ-МИ :Dми значи със всички вас ще се видим в петък на божура.... остава и колегата с голф-а да дойде и всичко е ток и жица
ще имам грижата да дойде!!! а ако не ще значе го е шубе :Pсамо да е след 17,30 часа Редактирано от TRERAME

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy
:P:D:P Приятелчето с "немсата пейка" како обичате да се изразявате в този форум т.е. GOLF GTI115hp с 2Е мотор е от всякаде навит на 90 hp умрел хондак , а аз мисля че ясно се изразих ,че ми е удобно в събота и неделя.Отностно CRX - овете в този форум (мисля че заглавието на темата е ясно ) но както виждам има хора които търсят как да се изебават с немските машини , за съжаление нума да се намеся с ваще 750-800 кг. напикани гащи но имам сериозен претендент от мойта компания точно в ваща категория мися ,че се досещате това е KR на golg 2 139 магарета точно и по години ще си паснете .Приятна вечер на всички :lol:П.С. извинете ме за правописа утре на трезво ще си го поправя и ще се посмея на себе си :PCivic 124-125 hp с витек искам много ли е ?Мисля ,че ще ми сериозен претендент ..... възможно е да падна но уви ..... от опит глава не боли. Редактирано от vanyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pyro

Пич нямаш проблем утре кажи само кога аз ще ти кажа къде!Аз карам един СИВИК D15A4 1.4 90hpНищо не сам правил по нея даже и накрайник нямам(за гърне става въпрос) :lol::P:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

:P:D:P Приятелчето с "немсата пейка" како обичате да се изразявате в този форум т.е. GOLF GTI115hp с 2Е мотор е от всякаде навит на 90 hp умрел хондак , а аз мисля че ясно се изразих ,че ми е удобно в събота и неделя.Отностно CRX - овете в този форум (мисля че заглавието на темата е ясно ) но както виждам има хора които търсят как да се изебават с немските машини , за съжаление нума да се намеся с ваще 750-800 кг. напикани гащи но имам сериозен претендент от мойта компания точно в ваща категория мися ,че се досещате това е KR на golg 2 139 магарета точно и по години ще си паснете .Приятна вечер на всички :lol:П.С. извинете ме за правописа утре на трезво ще си го поправя и ще се посмея на себе си :P

Ти остави правописа,там си ми ясен,ама си коригирай тона че такива дето плюят Хонда много ги обичам.Карай си голфа и си му се радвай,кой ти пречи.Мястото ти не е тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy

Пич нямаш проблем утре кажи само кога аз ще ти кажа къде!Аз карам един СИВИК D15A4 1.4 90hpНищо не сам правил по нея даже и накрайник нямам(за гърне става въпрос) :lol::D:P
Чети нагоре !!!:P а с мене нямаш шанс

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Искам да попитам колегата с голфа да не е от Елинпелинско или от блиските околия защото спомена за за ВЕРИЛА Равно поле аз сам близко до Равно поле и се замислям да си пробвам машината пускал сам се с 3-ка 150 коня правил сам 3 старта един загубен и 2 успешни ако е много навит ше се обадя на един колега с алфаромео 145 QV TURBO да го видя тогава дали ше говори толкова пробвал сам я тая алфа доста бьрза резачка ако е навит да пише :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy

Искам да попитам колегата с голфа да не е от Елинпелинско или от блиските околия защото спомена за за ВЕРИЛА Равно поле аз сам близко до Равно поле и се замислям да си пробвам машината пускал сам се с 3-ка 150 коня правил сам 3 старта един загубен и 2 успешни ако е много навит ше се обадя на един колега с алфаромео 145 QV TURBO да го видя тогава дали ше говори толкова пробвал сам я тая алфа доста бьрза резачка ако е навит да пише :lol:

ясно е че не съм аз но съм отворев за всякъкви тестове П.С. Верила с новия асвалт е много удобен вариант

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...