Jump to content
Guest TRERAME

Оферта за тест с Golf Gti 16v - 150к/с

Recommended Posts

Guest west bam

ок с хондата лиу или с алфата искаш да се бариш а :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy

ок с хондата лиу или с алфата искаш да се бариш а :lol:

на селяшки език до колкото знам е ВАРИШ но не искам да ми преебеш темата в форума .....има заглавие ,чети внимателно ако не можеш звънни ми 0898 77 02 96

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

ок може да ти звьнна нямаш проблем предполагам че няма дискриминация на хората от провинцията незнам защо но последното ти изказване малко ми заприлича на такова :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Ей четох..четох..и не се обаждах шото ми малко конете ! Ама тва вече прелива чашата ! :D Нема ли кой да го напляска тоз "невероятно бърз като звука и светлината ГОЛФ 3" :lol: ???????????!!!!!!!!!!!!!! То нема такава кола ве ...аре изкарайте една Д16-ка....макар че има и 15-ки способни да го отвеят и го разкарайте от нашия форум...,че почва да дразни вече ! Ама и снимки му направете на резила ! :P И кинти му земете да се почерпите ! То бива бива ама.....как ми липсват поне 30 магарета да дода да се почерпим !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

искам само да си оправя сьединителя и ше го пробвам тая така наречена стрела :D 3-ка мисля че с моя crx 130 коня 800кила а пьк имам и опит с такива голфове не го знам в какво сьстояние е голфа ти но може да се разбереме за по нататьк а ? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy

надявам се в този форум да има сериозен претендент в следващите няколко дни естествено ще направя и снимки и видео ..... стига да сте сериозни по темата и TRERAME ще ги направи достъпни за всички фенове на ХОНДА in BG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

проблем ли ще ти е ако изчакаш около една седмица? тогава мисля че ще бьда готов познаваш ли някои от нашия край или си идвал случайно до Верила? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Абе това да не е ония прословут голф с пернишката регистрация със светещите пръскалки и лепенките ремус на задното стъкло :D ако е той :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе колеги я се замислете кво прайте бе :lol: Кво толкова го напраднахте човека :D Наистина , това че иска да се пробва със сивик 125 коня пред неговите 150 и 500 кубика повече , не му прави чест :P но и като спомена д15-ка правена мисля , че има хора които е редно да излезнат , сивик-а ако ми беше в София щях да се пробвам с пича !!! Емо му каза , да се видат на Божура , хубаво , всяка останала реплика мисля , че е излишна , на хора които нямат пряко предложение , предизвикани са д15 team и малките VTEC !!! Айде , нали не искате да сме поредните , така наречени " селяндури " :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11

а немали наи накрая некои да изтупа момчето да разбере че не требва да дига ръка за гонки с ХОНДА :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Абе това да не е ония прословут голф с пернишката регистрация със светещите пръскалки и лепенките ремус на задното стъкло :D ако е той :lol:

Както каза колега за голфове с регистраця РК е много опасно, защо само това дава 300кс а извън Перник се множат по 2 :P Но за колегите които не са се запознали с тази статия мисля, че ще им е интерестна и ще ги поразсмее :PИстината за голфДавам линка за двойката, защото е по описателен и увлекателен и т.н.Весело и после споделете не е ли всичко вярно :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ей пичове, вие от нормални забележки не разбирате май? :lol:

Абе колеги я се замислете кво прайте бе Кво толкова го напраднахте човека Наистина , това че иска да се пробва със сивик 125 коня пред неговите 150 и 500 кубика повече , не му прави чест но и като спомена д15-ка правена мисля , че има хора които е редно да излезнат , сивик-а ако ми беше в София щях да се пробвам с пича Емо му каза , да се видат на Божура , хубаво , всяка останала реплика мисля , че е излишна , на хора които нямат пряко предложение , предизвикани са д15 team и малките VTEC Айде , нали не искате да сме поредните , така наречени " селяндури "

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Наистина дайте го малко по-лекичко .... като се намеси голф тука и почнахте да изпростявате. Немците също са доказали, че правят коли колкото и на нас да ни допадат по ред причини японските машини /все пак колите не се сравняват само по обем , конски сили и въртящ момент ... ако беше така всички сме смешни пред американските мускули :D /. Та човека си е купил кола .. иска да види може ли да мине 20 коня по-слаба хонда или не :lol: ... Темата се обърна на ебавка вече ! Давайте да тестваме и да се види ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pyro

Да парата пада остава да го пробвам за кеф ако има навити да пишат

Пич нямаш проблем утре кажи само кога аз ще ти кажа къде!Аз карам един СИВИК D15A4 1.4 90hpНищо не сам правил по нея даже и накрайник нямам(за гърне става въпрос) :lol::P:D
Чети нагоре !!!:P а с мене нямаш шанс
Добре бе човек аз съм така устроен че обичам да вдигам самочувствието на такива като теб!Имам и предложение за ввсички във форума сбирките на хонда в София да са по чести,и мисля че мястото където беше последната среща е перфект(това е мое мнение).Примерно тази неделя пак там и всички с Д15-ки малкия в-тек и други таквиз да дойдати да разберем кой кво,и кой как.Колкото до мен ако не си правил нищо наистина по колицата дай да видим пък после смятай дали имам или нямам шанс става ли :P:P:P ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

И аз чеетох, чееетох и пак чеетох и само си трайкам. Ама ми дойде една мисъл на главата... Абе чудно ми е, как така на Божура никой не претендира "Абеееее гаднярииииии тая Астра е по-тежка от мен с 5 килца, как може да ме карате да се дърпам с неяяяя, няма отказвам се" или "Ееееее ахмаци такива, искате моето Ево да го пуснете с по-леко Поршееее, много сте нахалнии". Освен класове, A B C за друго няма какво да се спори! Ако беше на Божура в официално състезание, щяха да те накарат да се пуснеш в една категория с VTI-ка и щеше да ти накъса шушонките без много да се замисля. Да, реално погледнато VW правят и са правили много успешни разработки. Аз ще гледам тия дни да подам официална жалба към Олимпийските игри, защото слагат човек с по-голям бицепс от друг да се състезават заедно... или пък на футбол, добре какво прави РОНАЛДИНИО да играе с някой друг?!!? Та той е прекалено аеродинамичен със захапката си! Излагаш се...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

Би мумайката аз тук в тоз форум невидим ли съм?????????? Кво те е страх от един пиклив прелюд бе мушморок отворен????????? Пиша ли пиша ама неибаваш и пари слагах както поиска и аз сабота и неделя съм свободен ама нещо неибаваш казах ти 200 кинта за да си платя пътните да хапна и да те почерпя като те бия 100кг по тежък съм от теб по малко коне кола преднина и пак,пък погледни малко за тез коли които искаш са хем по леки хем по бързи от мен ,илиприемай офертата или сприай с пумията тъка!ПС; относно тез КР са толкова накуцващи че нямам думи таз вечер ще ви пъсна един клип аз срещу такав кр с валове помпи и вс др глезотии,ама както и да е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Народе защо така се палите бе превърнахте темата в една подобна в един друг форум за сравнение на vw i Honda нападки чудеса и т.н. направо бе заболя главата една дръпка с клега отговарящ на УСЛОВИЯТА :lol: и готово то се е видяло че колегата с голфа иска да е 100% съгурен ама не се знае :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

колегата с голфа съгласен ли си да ме изчакаш и да се дръпнеме след около седмица и да видиме кой кого :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

ако искаш може да я видиш в тема кой какво кара на 25 страница е и е пусната от регистрацията на брат ми защото тогово нямах такава черен crx e :lol:ако искаш пусни някоя и друга снимка на твоята машина да я видя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Бах мааму,разкъсахте човека :D:D;) .То нашите машини са се доказали и ще се доказват,но не стъпквайте така брутално самочувствието на човека :) Спора лесно ще се разреши,то се знае как ;)Айде с мир! :)

Редактирано от Policman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

колега, не бях разбрал че само събота и неделя си свободен.... но тази събота на Божура има състезане. Затова ти предложих Петък. Аз съм там, за други незнам. Който иска да идва.ииииии понеже само 2-3 човека спазват кулурния тон, темата бива заключена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...