Jump to content
Guest TRERAME

Оферта за тест с Golf Gti 16v - 150к/с

Recommended Posts

Guest TRERAME

Здравейте фенове,един познат иска да се погони с този голф срещу honda civic 124 кончетаако някой има желание ето и тел.0898770296Моля ви не го разплаквайте много.пп голфа е фабричен с 4врати ако може и хондата да е без тунинг.а щях да забравя ,че и по някой лев може да сложите.САМО HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ела на магистралата утре ве4ер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

не става въпрос за мен сега с него си пишете

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

малко оффтопик ама не се сдържамзащо като някой с Голф или Астра със 150 коня си помисли че е много вървежен и решава да се сбори с някаква Хонда то винаги избира тя да е с по малко коне Тоя що не пробва VTI а ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

малко оффтопик ама не се сдържамзащо като някой с Голф или Астра със 150 коня си помисли че е много вървежен и решава да се сбори с някаква Хонда то винаги избира тя да е с по малко коне Тоя що не пробва VTI а ? :)

Да де и аз се за4удих,за това аз му предложих 6тот съм с VTI :)Опа сега виждам 4е офертата е за София,е... там някой друг да го 6ляпне Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Много ясно защо, иска да е с по-малко коне,да му се смачка по-малко самочуствието....Предлагам да не се занимавате изобщо с тези голфаджии..... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

Еми то момчето е сигурно че ще бие 124 ката.Няма ли някой да го опровергае. :)Ще има да ми се надува с кошницата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest popa_s_laptopa

Ха, що не пробва с VTI :) Той може да е достатъчно будала да си вземе голф ама не е мазохист :) Нали няма да види с кого се е надбягвал :) Хоооондаааа :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

казва че са му много 160 кончета :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy

Принципно не са много но желението ми е да е 124 - ка :) Та на въпроса обявата е сериозна (само за civic124-ка)Голфчето ми е 150 магарета без чип,кюнци и спортни преработки по окачването и мотораНадявам се и хондата да е така.За парички ще говорим на място защото нямам намерение да си търкамМишелините .Гонка 400м,1000м и повече се приемат .Чакам офертиМоже и 1.5 90 кончета мотор преработвана но е безмислено според мен. Редактирано от vanyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

Принципно не са много но желението ми е да е 124 - ка :) Та на въпроса обявата е сериозна (само за civic124-ка)Голфчето ми е 150 магарета без чип,кюнци и спортни преработки по окачването и мотораНадявам се и хондата да е така.За парички ще говорм на място защото нямам намерение да си търкамМишелините .Гонка 400м,1000м и повече се приемат .Чакам оферти
а CRX може ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy
:) Мисля че написах Civic ,CRX може но да не е от ония старите куфари дето са 800 килаВажи за новия с кръглите фарчета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

:) Мисля че написах Civic ,CRX може но да не е от ония старите куфари дето са 800 килаВажи за новия с кръглите фарчета

:):P;) за del sol ли говориш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

неговите 150 да не са окуцяли да не говорим за доста по голямата кубатура и значително по големия въртящ момент не че е сигурно че ще бие v-tec а ама що си избира като е вървежен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

пич аз сум много навитак аз сум от бургас имам един прелюд 133кончета /който е ужасно по бавен с около 0,5 сек само до 100 и съм с около 300кг по тежък зависи от версията/ даваш 150 200лв колкото да си платя горивото и да има да си купя нещо за ядене в софия и да те попчерпя след гонката ако си навитак кажи всяка неделя съм свободен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy

Да за Делсолото говоря но 124-ка с витек ,айде бре хора сериозен съм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Ма с много претенции си бил ти беееее.....да не е такава...да не е онакава....да не е по мощна......да не е 800кг.....нали си с 150кс мотор...ко та ебе че ЦРХ-а е 800кг? Ти не щеш да си търкаш Мишелините и искаш да имаш брутално превъзходство срещу Хонда-та :) Въпреки че ЦРХ с 130кс мотора ще те накара бая да си поизтъркаш Мишелините ми се струва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

и аз си търся мераклия с голф до 90 коня и да има парички за вземане звучи несериозно май а ? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Да за Делсолото говоря но 124-ка с витек ,айде бре хора сериозен съм

Абе ти си бил наистина мнооо сериозен :) Скачаш с твойта кошница 150коня срещу един леген 124 при това почти на еднакви килограми.Що не се пробваш с някой CRX 150-ka a???И аз съм много навит за гонка.Аз карам CRX 124 коня и мнооо ама мнооо съм надъхан да се пусна срещу някой голф 1.6 коня да речем ко каиш а???Не звучи ли малко смешно а :) ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy

и аз си търся мераклия с голф до 90 коня и да има парички за вземане звучи несериозно май а ? :)

за gti 115 кончета важи ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Д15Б2 отвява и голф2 115кс и БМВ 3-та серия с 115кс моторите...тестваха ме 4 пъти :) ма се объркаха горките...хахахах

Редактирано от no1else

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy

Д15Б2 отвява и голф2 115кс и БМВ 3-та серия с 115кс моторите...тестваха ме 4 пъти :) ма се объркаха горките...хахахах

Не виждам нищо смешно аз съм сериозен немската пейка на моя приятел е 3 серия 115 коня и също си търси претендент може и без парички с D15B2 Редактирано от vanyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

хайде бе баси на мен няма ли да ми обарнете внимание искам да се пусна аз срещу голфа май с мен е най честно и 2мата сме 2л верно че съм по тежък с около 200кг от голфа и съм 17 коня по слаб и на въртящ момент съм по зле ама кво пък мазохист съм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

изрично пише до 90 коня и паричките да не забравям пак скачаш нагоре това е равностойно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy

хайде бе баси на мен няма ли да ми обарнете внимание искам да се пусна аз срещу голфа май с мен е най честно и 2мата сме 2л верно че съм по тежък с около 200кг от голфа и съм 17 коня по слаб и на въртящ момент съм по зле ама кво пък мазохист съм

Пичага разбирам те + това съм фен на honda НО си взех голф :) ще помисля малко за офертата ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

ти май само разлайваш кучетата :) що не влезеш в некой чат да си чешеш езика

Редактирано от lud fen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ади де някой от наказателния Софийски отряд няма ли да се намеси :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

ти май само разлайваш кучетата :) що не влезеш в некой чат да си чешеш езека

май аз съм виновен,че подхванах темата ,но мислих ,че няма да е проблем да пием по бира и да сложим точка на спора..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

d15 Team кво ще го правим голфа , ще го накажем ли с безмислените си машини :) Пич днеска на Калояново най-вероятно ще се пробвам с някъв такъв голф и ще ти кажа кво е станало :) А като дойда до София с него може да се пробваме,ама се чудя дали да си загрявам Йокохамките :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Точка на спора може да се сложи само по един начин. Идва голфчето на Военна Рампа и това е. Ако иска аз ще си сложа два бордюра в багажника на рекса, та да стане от 800 на 1500 и ще тръгна от втора, само, че залога ще е 1 към 1000, навит?

Редактирано от D16A8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

емоооооооооо айде бе пусни се с мераклията :)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

емоооооооооо айде бе пусни се с мераклията :)))

ми ти ко ревеш бе що не се пуснеш и ти може и да те одобри пича да се пуснеш с него нали искаш да пробваш как бяга таз 1,5 ти и ти като мен си малко луд така 1е не ни пречи да се поразходим до там ако ме одобрят те зимам с мен да се кефиш и без това имам малко работа към софия поне да ми платят пътните :)относно гонката до пича: Ако си ме взел насериозно ще ти дам и кола преднина!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy

780кг + 1 бордюр от 100кг + още един от 100кг става 1000кг и 160 кончета срещу 1260кг и 150 магарета някак си не е гот нали се сещаш :)

Редактирано от vanyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ванкобой на теб ква ти е целта да свери6 клока как ти върви колата или да изкара6 лев,6тото ако е второто не виждам 6то си изкарал елката и прай6 некви сметки на килограми и коне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

780кг + 1 бордюр от 100кг + още един от 100кг става 1000кг и 160 кончета срещу 1260кг и 150 магарета някак си не е гот нали се сещаш :)

хм от кога пък голфа тежи 1260кг? я погледни тук :http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/12341.html 100кг си по лек аз съм 1260кг това с газовата ми бутилка защото съм на гас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Пич , аз бих се пробвал с твоя приятел дето е с по-слабия голф . Аз съм верно с 1.4 , демек във всичко е по-бърз от мен , осъзнавам реалната възможност да ме бие , но ми е любопитно все пак , пък и не съм се дърпал досега и ми е тръпка :). Нямам неистово желание да наказвам голфове , просто все пак ако е навитак нека да каже да идем да направим дръпката за кеф /за пари няма смисъл да говорим/.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

1000kg + мене 110кг+ двете гуми в багажника още по 10-15кг+ 10кг бензин в багажника и то какво излезе...... голфа трябва да е поне G60!!!! Прав е пича да го е страх. Щом съм късал и мотори, какво остава за едно голфче :):):)

Редактирано от D16A8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Е може и ръчната да дръпнеш, 100м преднина и едно ремарке от TIR (пълно). Пък и vanyboy ако каже още нещо за да се изравнят силите :)

Редактирано от tiholov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Покажете на момчето за какво става въпрос, пък после може и на ХОНДА да мине :D . То на човек му идва акъла, като му се обясни(покаже) :D ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...