Jump to content
UglyDucky

Тампони за двигателя?

Recommended Posts

Колеги,карам CIVIC 5ген хеч.Искам да си сложа по твърди тампони за двигатля...Някой има ли идеа от къде мога да си закупя online?От В.Търново съм но тук никъде не се прдлага нещо такова :blink: :blink: :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега мисля че има един пич в Пловдив дето ги рециклира старите тампони (ако разбирасе ти се занимава ) май Шико или някак така се казва (да ме извинява ако бъркам), та разрови се , някъде из форума му има телефон и координати :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи вариант мейд ин Бг е да ги свалиш и напълниш със силикон. Втори вариант е да се свържеш с Матю Шиков е името на човека към който те е ориентирал колегата по горе и до колкото знам правеше някакви тампони за Хонда и колегите бяха доволни. Третият вариант който аз лично бих ти препоръчал е това: http://www.energysuspensionparts.com/proddetail.asp?prod=16.1105Шипинга не е скъп, нещата идват бързо и комуникацията с хората е добра. Поръчвал съм до сега 4 пъти от там. Отделно че когато поръчах целият комплект за 5ген и почнах да ги слагам се оказа, че едно тампонче липсва.....писах им и седмица по късно си получих тампончето от USA добре опаковано, за тяхна сметка плюс извинение за причиненото неудобство. Какво да ти кажа повече.... ;) Дано не сметнат модерите горенаписаното за реклама и да го затъркат :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...