AbsolutHonda 22 #1 Публикувано 17 Март, 2012 Здравейте,намерих си ключ от ebay за хондата.Ето го :http://www.ebay.com/itm/2003-2005-Honda-Civic-car-ignition-transponder-key-Honda-key-ID-13-/180839188718?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a1adb08ee&vxp=mtrПише,че е за американска хонда,но според мен трябва да стане и за моята? (2003г.) По този начин ще спестя много пари,защото ще си платя само обучението,което е към 30-40 лв,а самият ключ 100. Мисля да го поръчам пък за 15 лева няма да се ядосвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 17 Март, 2012 Кое точно е техническото в темата ти??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Code7 7 #3 Отговорено 20 Март, 2012 По принцип е така, ако се навият самите ключари разликата в цената я прибират те...Драсни един ред, ако стане и евентуално кой ключар се е навил ))П.С. Вариант е да си оставиш нормалния или чупен ключ някъде в купето на скрито място, което само ти си знаеш и само да си нарежеш този новия.Но имобилайзера просто няма да върши работата си в този случай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lukov 11 #4 Отговорено 20 Март, 2012 Мисля, че ако червения ключ е в теб можеш и сам да си го обучиш. Аз като взех колата ми дадоха един почти счупен(който ползвам и до днес), един черен и един червен. Червения и черния не ми палеха колата но без да искам с помоща на червения(който май служи за обучение) си подкарах черния. Стана малко объркано ама...Мисля че тактиката беше - вкарваш червения, даваш на контакт, изклчзваш контакта, после пак даваш на контакт, изключваш контакта и вадиш ключа. След това бързо слагаш другия (новия) и пак даваш контакт. Не съм сигурен ама май така беше Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chikiriki 4 #5 Отговорено 20 Март, 2012 ......и оставаш без ключове.Ако не вярваш и решиш да опиташ ,поне гледай да си близо до някой който ще може да ти ги препрограмира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове