Jump to content
Guest F18 Hornet

Впечатления -

Recommended Posts

Guest F18 Hornet

МОШЕНИК И КРАДЕЦ - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !Не знам дали е мутрафон ,бивш крадец на коли или просто средностатистически софийски измамник -не ме интересува - просто ,ако търсите услугите му - ще съжалявате!Аз пострадах - не искам да има и други наивни и доверчиви като мен. Пазете се !Всички в тази държава искат да са вълци - и ще стигнем на майка си в путката най-накрая.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Колега виждам че си бесен, но би ли споделил с нас за какво точно иде реч? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Ето какво получавам като отговор /съобщение/от един възпитан гоподин 'The Shadow':"Zdravei priateliu,az redovno hodia v tozi serviz za koito spomenavash na simeonovsko shose.Tam vinagi sa mi obrashtali maksimalno vnimanie i sa mi opraviali kolata za cifri koito na drugo miasto biha ni otriazali glavata kato naprimer pri OMBRE.Neznam moje da e mutrafon ili bifsh kradec na koli ama neznam drug v BG da vnasia,popravia i da razviva tazi marka v BG.Shtom Bultrako pazaruvat ot nego sam si napravi smetka po tochno izprashtat vsichki amerikanski hondi pri nego.Neka da ima poveche takiva mutrafoni,ludi na tema Honda.Mejdo drugoto vzemi si smeni Hondata che malko e poostariala.Na simeonovsko shose pri bivshia kradec ima hibridi sedma i osma generacia.S uvajenie THE SHADOW "Благодаря за толерантния и културен отговор ,но моето впечатление не съвпада с вашето. От две посещения и два телефонни разговора съм получил голяма полза от Омбре и хората около него ,а от контакта ми в гореспоменатия сервиз научавам за тайвански преден панел с 40 -50 лева по високи цени от същия в Интеркар, купувам капак за 100 лева ,който не струва 5лв и за никъв хуй не става и панти за 55лв.,които не са за моята кола,след като 4 пъти повтарям каква ми е хондата. Благодаря все пак за транспорта -направо като съм си тръгнал са ми се смяли с гъза си сигурно ТЕЗИ "УСЛУЖЛИВИ" ХОНДА РАЗБИРАЧИ-благодаря много -точно когато е катастрофирал човек и няма пет пари -тряаа да попадне на толкова влизащи в положението и компетентни хора. Осъзнавам ,че съм рязък и краен ,но няма да се извиня -щот ми е дошло до гуша от подобни алчни мошеници.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

колега в япония може във всеки гараж да разшифроват на ум VIN кода на всяка хонда ама тук не е така.не оправдавам никого, не заставам на ничия позиция, просто си много краен и най-малкото с неподходящ за тук език. без да казваш точно какво става. ако за това, че са ти продали части не за тази кола - случва се. верни са някои неща, не са перфектни откъм организация, подреденост, труд и т.н. но наистина осигуряват неща, които другаде ги няма. никой не ме задължава да пазарувам от тях, но като нямам друг избор - само те имат подкалници за CRXот друга страна не мисля, че е коректно да се правят сравнения между Омбре и тях, Омбре си е чисто сервиз, докато те са автомивка с магазинче за тунинг части, и по-скоро между другото продават специфични части за хонда и правят ремонти (лично мнение)най-малкото искам война между тях да се открива тук! недоволни клиенти има дори от Бултрако, какво остава за малки 'гаражни' работилници

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest morritz

колега разбирам те напълно.Писна ми от големи играчи,мизерници и помияри.аз съм на същия хал,но моя палач е Автосервиз АНГЕЛОВ пловдив.НЕ ХОДЕТЕ ТАМ изпечени нагли и безкруполни лъжци .а доколкото мнението на радетелите за демократично отношение тва са хора които не са изпадали в подобна ситуация,защоТО ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА в отношението ако си копуваш пластмасички за калниците и не си на зор и тва да ти поправят колата след удар и да си притиснат до стената и те да те клецат защото си се хванал на хорото веднъж.Никаква милост за некадърните майстори

Редактирано от morritz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

Благодаря за толерантния и културен отговор ,но моето впечатление не съвпада с вашето. От две посещения и два телефонни разговора съм получил голяма полза от Омбре и хората около него ,а от контакта ми в гореспоменатия сервиз научавам за тайвански преден панел с 40 -50 лева по високи цени от същия в Интеркар, купувам капак за 100 лева ,който не струва 5лв и за никъв хуй не става и панти за 55лв.,които не са за моята кола,след като 4 пъти повтарям каква ми е хондата. Благодаря все пак за транспорта -направо като съм си тръгнал са ми се смяли с гъза си сигурно ТЕЗИ "УСЛУЖЛИВИ" ХОНДА РАЗБИРАЧИ-благодаря много -точно когато е катастрофирал човек и няма пет пари -тряаа да попадне на толкова влизащи в положението и компетентни хора. Осъзнавам ,че съм рязък и краен ,но няма да се извиня -щот ми е дошло до гуша от подобни алчни мошеници.

Добре де Хорнет. При положение че оргинален капак струва 600-800лв минимум ти как си се надявал да получищ за 100лв оргинален капак?? Не ти ли минава през акъла че това единствено става ако се израсиш с 800лв?? Защо не си си поръчал капак от 800лв след като държиш да е оригинален?? Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Не мисля че е тона на колегата е неподходящ даже е малко за подобен род педалски номера направо заслужават един як пердах а не защита от когото и да било а за оригинален или не щом ми го продават заа таааая кола трябва и да станат на нея а не да става чрез дообработказа 800лв капак ми тя колата е 4к а аз да дам 1/4 от нея за един смотан капак ще ме чакат на следващия ъгъл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest indiana

В тоя ред на мисли - преди няколко седмици скъсах ангренажен ремък на магистралата, като същия уж го смених преди около 20 000 км. във въпросния сервиз. Колата е отремонтирана при Омбре, а ремъка със сигурност не изглеждаше да е сменен преди толкова км. Имам късмет че ми няма нищо по двигателя.Нямам кво друго да кажа освен ........... :pirate: .........

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Spyder

И аз наскоро имах сблъсък с въпросния сервиз. Мога единствено да подкрепя всички, които казват да не се ходи там. Там нямат нито нужната апратура нито познанията за да се справят с по ресиозни проблеми по колата. Най-важното е че не ти обясняват какви точно може да са последиците от частите втора употреба и какво отражение ще даде това на съмата кола. Но нека разкажа какво ми се случи на мен. Един ден си карах аз в пролимен дъжд здната дясна гума влезе в един по голям гъол и колата поднесе. Колата се качи на тротоара. Имаше доста дежки последствия (които още отстранявам). Закарах я аз в този сервиз и малко по малко хората започнаха да я правят. Всичко изглеждаше добре. Казваха ми кое колко струва и аз им носих парите (друг е въпроса от къде ги намирах особено като се има предвид че всяка седмица ми искаха по 300-400лв). И така за 2-3 седмица ми казаха че колата е готова. Отивам аз да си я взема и те ми заявяват, че предните амортисъори са блокирали и ще трябва да се сменят. В първия момент не повярвах но стиснах зъби и им дадох още 200лв. След една седмица отивам пак да си взимам колата уж е готова. Карам я аз на реглеж на преден мост и какво мислите виждам като я закачаме на стенда предната дясна гума наклоненеа да една страна. Връщам се и им го показвам а те ми казват че ще го оправят за още 200лв. Пак стискам зъби. Минава още една седмица и отивам да си звимам колата само я погледнах и ми стана лошо колата на една страна ама от самолет се вижда. Тегля им някоя друга маина (на ум) плащам и си взимам колата. Направо ми писна да се занимавм с тях поне като немогат да я оправят да кажат да си търся друг сервиз където могат. Само се замислете как човек като мен, който нищо не разбира от коли вижда че колата не е както трябва а хората "маистори" да не го видят. Простоо искаха да ме изцедят до краи това е моето мнение. Както каза някои врно че с нови части се први колата да е както трябва но поне да не ми бяха взимали пари ами да кажат че няма да могат да я нправят а не да им дам 1500лв и след това да трябва да почвам всичко от начало.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ironstone

Отивам аз да си я взема и те ми заявяват, че предните амортисъори са блокирали и ще трябва да се сменят. В първия момент не повярвах но стиснах зъби и им дадох още 200лв.

200 лв. много евтино ми се вижда за нови предни амортисьори? ;) Редактирано от Ironstone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sonikorleone

Аз искам да изкажа мнение в подкрепа на Любен. Човекът за 5 мин успя да ми намери капак за Акорда ми, който из цяла София не успях да намеря. Цената на която ми го даде е три пъти по ниска от тази на Бултрако, така че при липсата на каквито и да е части за този модел / 1.8 англичанка / съм много доволен от него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора и аз си изпатих от въпросния сервиз:rolleyes:На хондето ми беше заминал биелен лагер,повече от седмица колата ми стоя там,то вал бил крив,то биела,то не знам си какво...днес си събрах чаркаляците от двигателя,качих купето на пътна помощ и си закарах колата на истински майстор.В мотайс ми казаха че вала бил крив и трябвало нов,намерих си нов,стария дадох да го измерят и шлайфат и ми казаха че с малко шлайфане е като нов:dry: както и за повечето неща;):)абе голям смях такива майстори не бях виждал,съветвам никой да не ходи там.

Редактирано от Jay
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...