Jump to content
Guest Sve

Проблем с Srs

Recommended Posts

Guest Sve

Взех си хондата Сивик преди около месец и по таблото нищо не светеше, в смисъл всичко си работеше, като изключим аларма, централно и ляво ел стъкло.Но като я закарах в сервиза да ми сменят задължителните консумативи, отвориха лявата врата и се оказа че всичко вътре е откачено, нямаго механизма на стъклото а то подпряно с едно дърво ;) .Та след като ми вързаха кабелите централно и аларма работи, но като я взех от сервиза забелязах че лампичката на SRS /айрбега/ свети, някой може ли да каже каква може да е причината и как мога да я отстраня?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Взех си хондата Сивик преди около месец и по таблото нищо не светеше, в смисъл всичко си работеше, като изключим аларма, централно и ляво ел стъкло.Но като я закарах в сервиза да ми сменят задължителните консумативи, отвориха лявата врата и се оказа че всичко вътре е откачено, нямаго механизма на стъклото а то подпряно с едно дърво ;) .Та след като ми вързаха кабелите централно и аларма работи, но като я взех от сервиза забелязах че лампичката на SRS /айрбега/ свети, някой може ли да каже каква може да е причината и как мога да я отстраня?

колага ако искаш ми се обади по телефона да ти обясня че бързам сега и не мога пиша.....маминката им мръсна взимат по 20 лева за нещо толкова елементарно....ся след дъждовете и на мене ми светна шибаната лампа и реших да не давам 20 лева ...точно за 20 минути си изчистих сам всичките грешки без никви ядове...ако някой друг има проблем да свирка....и искам да помоля 1net да закачи темата като важна аз довечера ще напиша как става цялата врътка ;)....мноу съм горд....тела ми е 0887746683 или 0898762696

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest brock
:hondarulez: Редактирано от brock

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found