cWarrior 16 #1 Публикувано 14 Март, 2012 Добър вечер колеги,знаете ли колко е таксата за психотеста спешно ми трябва да знам , че утре съм .Приготвил съм 50лв ще стигнат ли няма ли ../ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #2 Отговорено 14 Март, 2012 (Редактирано) До колкото знам ...зависи от населеното място (поне така съм чувал). Аз преди 2 месеца си вадих тука във Варна и ми искаха 30 лв. :boxed:EDIT: И за тея 30 лв. ме питаха дали съм лежал преди там, подхилих се и викам "не!" ,а някой роднина? - не! И това беше психо теста Редактирано 14 Март, 2012 от Tosh! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #3 Отговорено 14 Март, 2012 За какво ти е този психо тест . Оръжие , Книжка ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cWarrior 16 #4 Отговорено 14 Март, 2012 За книжка.В Монтана е психотеста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #5 Отговорено 14 Март, 2012 Такси за явяване на психологическо изследване: 1. За явяване на първо и второ психологическо изследване пред Регионална психологическа комисия в Дирекция “Автомобилна администрация”: a. За кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС от категории С1, С, D1, D, Ттм (трамвайна мотриса), Ттб (тролейбус) и за водачи, извършващи обществен превоз на пътници и товари от всички категории (в т.ч. водачи на лек автомобил за таксиметров превоз) - 50 лв.; b. за водачи с временно отнето свидетелство за управление, както и на загубилите правоспособността си за управление на МПС поради отнемане на контролни точки - 70 лв.-50лв.промоция! c. за водачи на МПС при постъпване на работа и при други случаи по искане на държавни, общински, обществени и частни организации, сдружения и търговци - 50 лв. 2. За издаване на удостоверение за психологическа годност - 10 лв. 3. За издаване на дубликат на удостоверение за психологическа годност - 10 лв.Това са цените на една фирма в София . Може да се ориентираш . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cWarrior 16 #6 Отговорено 14 Март, 2012 Значи да кажем е 50 лв.Плащам си 50лв и това е точките 2,3 и за тех ли трябва да се плаща като ида? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #7 Отговорено 15 Март, 2012 Колега, ще ти кажат на кого да платиш. Точно за това не бери грижа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове