Jump to content
Guest ivaivalito

D15z1

Recommended Posts

Guest ivaivalito

След коя година започват да слагат V-tec на D15Z1 или той самоия ДВГ си е само с V tec извинете за глупавия въпрос но ми е интересно ???Защото в програми за авточасти го има този ДВГ и с V tec и без ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

съдейки по това което съм чел + таблицата в тази тема, VTEC двигателите от D15 серията са D15Z1, D15Z3 и D15Z6, които са пълен инжекцион, а D15B2 е моноинжекцион без VTEC. Т.е. няма D15 пълен инжекцон без VTEC или моноинжекцион с VTEC.Моля поправете ме ако не съм прав ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Хайде да вмъкна малко яснота по въпроса!Специялно D15Z1 , както и Z3 имат коренна разлика от Z6D16Z6 си е 4ист VTEC, докато другите 2 вида са така наре4ените икономи4ни VTEC-E! ;) Второ D16Z6/Z7/Z9 e 1.6/125hp , a D15Z1/Z3 e 1.5/90hp - all full injectionИма и D15Z6, но мисля 4е беше 114hp, не си спомням то4но за негоза годините не съм много сигурен , но мисля 4е се произвеждат в диапазона 1992-1995г. на 5ген., а D15Z6, май беше след 96год ;) За пове4е информация вижте темата ТУК

След коя година започват да слагат V-tec на D15Z1 или той самоия ДВГ си е само с V tec извинете за глупавия въпрос но ми е интересно ???Защото в програми за авточасти го има този ДВГ и с V tec и без ;)

Няма шанс за Д15З1 без витек-е система?А тия каталози да им се на4уди 4овек понякога.Има д15Б2 , който си е нормален 16 клапанов мотор без витек,но той е моно инжекция! Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

аха ясно това че Д15З1 има В тек но е ецономи да гори по малко така ли да го разбирам.Той е 1.5 16клапана пълна спринцовка ???И не е слаган този двигател на Английските сивици нали?Те са 1.4 или се бъркам .И последно колко е разхода и каква е скороста на 3000 оборота ?за Д 15З1?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Т.е. няма D15 пълен инжекцон без VTEC

Напротив има D15B7 е без VTEC и е пълна инжекция-100коня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Т.е. няма D15 пълен инжекцон без VTEC

Напротив има D15B7 е без VTEC и е пълна инжекция-100коня
:hondarulez: даже е малко над 100 коняима и пълна инжекция ама с 12 клапана, стария EW3 101 коня, понякога го водят D15 и него

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

добре пичове отговорете ми точно D15Z1 има V-TEK -E икономичния той пълна инжекция ли е или има модели и пълна и моно инжекция.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

добре пичове отговорете ми точно D15Z1 има V-TEK -E икономичния той пълна инжекция ли е или има модели и пълна и моно инжекция.

Специялно D15Z1 е в изпълнение ПЪЛНА ИНЖЕКЦИЯ!Карам такава талига и съм на 100% сигурен!Поне аз ли4но не знам да има D15Z1 моно инжекция!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Единствения двигател който знам с моно-инжекцион е д15б2.... опаа май имаше и една д14-ка... но няма икономичен втек ( д15з1/з3/з6) който да е моно.... все пак пълния инжекцион спомага за добрия разход :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...