fast_ghost 31 #1 Публикувано 13 Март, 2012 (Редактирано) Здравейте колегиГорд притежател съм на въпросната онда. Обаче нещо гасне котлона като съм на някой светофар и спирам. Изтурбуших тръбата на въздушният филтър. Обаче ефект нямаше. Като я запаля има си стабилен празен ход. Обаче като карам и изключа от скорост и котлона изгасва. Някой може ли да ми даде някакви насоки? Ако е от значение съм с изпаритела от предишната ми кола Ловато електрически предишният беше пак ловано но вакумен и вакума който влизаше в изпарителя го запуших. Поздрави. Редактирано 13 Март, 2012 от fast_ghost Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #2 Отговорено 13 Март, 2012 Какво да разбираме под изтърбуших?Според мен ти обеднява сместа,въздуховода трябва да е обърнат към коша или му намали диаметъра,позапуши го наполовина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fast_ghost 31 #3 Отговорено 13 Март, 2012 Какво да разбираме под изтърбуших?Според мен ти обеднява сместа,въздуховода трябва да е обърнат към коша или му намали диаметъра,позапуши го наполовина.Ами казано на жаргон Премахнах... пластмасата не съм я обръщал към купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatakn 29 #4 Отговорено 13 Март, 2012 Колега не знам защо си мислиш, че без тръба ще бъде по-добре, сложи тръбата и я запуши половината със тиксо и виж дали ще се оправи проблема.Погледни тавата дали не дърпа въздух отнякъде, въздушния филтър също играе голяма роля, ако не си го сменял по-добре го смени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANM7 0 #5 Отговорено 13 Март, 2012 (Редактирано) Аз имах същия проблем оказа се мембрани Редактирано 13 Март, 2012 от ANM7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko_st89 7 #6 Отговорено 9 Април, 2012 Здравейте колеги!!! И аз имам същия проблем, със Сивик, 95, 1.3 съм. След като ми загрее на газ започва постоянно да гасне и след известно време като си вдигне градусите започва пък да държи 1200-1300 оборота. Миналата година я водих на майстор и ми направи някакви настройки на карбуратора и се оправи, но сега пак взе да ми прави проблеми. А когато я карам на бензин в ниските обороти ми прекъсва и с натискане на педала на газта се изфорсирва със закъснение. Ако някой е имал такъв проблем ще се радвам да даде мнение. Благодаря предварително!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fast_ghost 31 #7 Отговорено 15 Април, 2012 Проблема решен! Отидох при колегата fenabg. Готин човек, каза ми че газовата не е сложена като хората, и съответно решихме да я напрайме дуал карб от д14а1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове