Jump to content
Guest Founder

Air Intake System

Recommended Posts

Guest Founder

Някой да си е правил ?у случайно да иска да сподели със съклубарите си как точно става изработката и имплантацията ?;) Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Аз ли4но използвах ПВЦ тръби 75мм. За тях има и колена и дъги и кво ти кеф. А отгоре съм ги увил с изолация. За по -красиво режех на колената 4астта където се слага гуменото уплътнение, а за да не всмуква въздух от там го залепях хубаво със ско4 и става доста добре.Това е най- лесния на4ин. Пък и изглежда добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Някой да си е правил ?у случайно да иска да сподели със съклубарите си как точно става изработката и имплантацията ?;) Благодаря предварително

имам една аз тука в мазата направена от неръждавейка ф70....готина работа ти казвам....изработаката става с стария маркуч за модел на извивката едно коляно.....две заварки....и си я пускаш колкото ти трябва...ако пък искаш да го изкараш отдоле м/у подкалника и калника ти тяя само още едно коляно и две заварки.....или две три силиконови снадки ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

ще опитам и по този начин , но това пвц нещо :rolleyes: с какво да го изолирам ?и трябва ли да изцтръгна някоя от трабите , която смуче от подкалника студен въздух или да си оставя там всичко както си е ?

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

ще опитам и по този начин , но това пвц нещо :rolleyes: с какво да го изолирам ?и трябва ли да изцтръгна някоя от трабите , която смуче от подкалника студен въздух или да си оставя там всичко както си е ?

махаш абсолютно всичко пласмасово...кутии..резонатори и такива бариери за въздушния поток!.....аз продавам мойта тръба .....ако имаш интерес пиши...само дупката за картерните газове я запуших щото ги изкарах да излизат навънка а не да са връщат обратно Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...