Jump to content
Guest My Honda

Kn Filter

Recommended Posts

Guest My Honda

Купих си конусен КN филтър, къде да го монтират?Нямам тръба - преходник

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Aladin

Вместо да търсиш монтаж като мене (каза ми около 100лвл с кутия с всичко), по добре си го сложи сам излиза не повече от 20 лвл

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Монтираха го на "Панайот Волов" 28 с тяхна тръба от нераждавейка. Доволен съм, постараха се и да изглежда добре. Удоволствието ми струваше 40лв.Сега колата е по-пъргава и вади приятен "плътен" звук. Ще кача снимка да видите как е станало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu
:) аз съм на 150 с 4250 оборота :P как е възможно това ? :) егати скоростната кутия ... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

:P аз съм на 150 с 4250 оборота :) как е възможно това ? ;) егати скоростната кутия ... :)

Прибави , че може и да е на наклон ;) тогава оборотите не е задължително да е на високи оборота , за да е на голяма скорост , айде Май Хонда да си признае ;) пък и може и скороснтата нещо да играе роля - наистина бати скоростната ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

:) аз съм на 150 с 4250 оборота :P как е възможно това ? ;) егати скоростната кутия ... ;)

Прибави , че може и да е на наклон ;) тогава оборотите не е задължително да е на високи оборота , за да е на голяма скорост , айде Май Хонда да си признае ;) пък и може и скороснтата нещо да играе роля - наистина бати скоростната ;)
...ам , дали на баир или надолнище , предавателното отношение е еднo и също ... т.е. не е туй ;) ;) ... нека си признае !;) ... ся ше каже ,че това е на 4та :) Редактирано от chavdu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Добре де :rolleyes: имаше наклон! Не съм искал да ви будалкам. Но въпреки това все си означава нещо 180 на 4200, нали? Нищо не е правено по колата освен, че си се радвам на спортния филтър дето сложих преди няколко дни!

Редактирано от My Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Колко ти излезе всичко ако мога да попитам. И аз преди 6-7 месеца имах желанието да си взема оттука филтър с тръбите със всичко ама се отказах като ми казаха главозамайващата цена от 700лв за един от хубавите К&Н. Е и аз да се похваля от няколко дена съм си монтирал AEM SRI на хондето ама не ми остава време да го щракна. Та затова ми беше интересно колко ти излезе. Аз моя си го докарах от САЩ кат се прибрах преди няколко дена и ми излезе към 85$ и се радвам че не взех оня К&Н за 7 стотака.Как е звука на твоя К&Н направо кърти а. Радвай му се :rolleyes:

Редактирано от lz2lps

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Взех си само конуса за 130лв и 40лв за тръбата+монтаж. Хубав е звука, плътен но не прекалено силен :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Тук във Варна ми казаха оферта за 170лв, с монтажа. Не знам само дали е добра офертата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Е то в монтажа няма нищо сложно. Нищо не давай да заваряват, да ползват болтче и дупка за пластмасовата кутия, огъват някоя тенекийка за поставка и хващат тръбата със скоба. После можеш да си върнеш старата кутия като переш филтъра да не оставаш 1 ден без кола.Само незнам с каква тръба го правят твойте. Най-добре да е от нераждавейка.На мен някакви образи тука в Княжево първо ми обясниха какво щели да заваряват, искаха да ми набутат някакъв немски филтър, после ме пратиха да си търся тръба при стругарите, те пък ме пратиха по складовете за вторични...

Редактирано от My Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...