Jump to content
Lukov

Въпрос за инжектори

Recommended Posts

Здравейте, незнам дали темата е за тук, но си мисля, че тук има хора които могат да ми отговорят.Ясно ми е горе-долу как работят бензиновите инжектори, обаче, малко не ми е ясно каква са им параметрите. До какво налягане на горивото работят?Тези кубици(cc-кубични сантиметра), за който всички говорят, какво трябва да означават? Максималния дебит при определено налягане и непрекъснато отворен инжектор?Времето, през което инжектора стои отворен, как се променя? Ако някой има няква графика ...Тези въпроси са от чисто любопитство и се опитах да си намеря информация обаче не успях. Надявам се някой от вас да ми обяни ;)Поздрав :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, няма ли хора в тоя форум който разбират и да отговорят на тоя въпрос? За мен е труден понеже не ги разбирам тия работи ама искам да науча малко повече. Всички проекти ли се копират от чужди форуми и леко видоизменят според паричките? Интересното е как 100 човека са писали в различни теми какви и колко големи инжектори да ползват колегите при проектите, а един да неможе да каже нещо повече за инжектори.Може да изтриете темата ;) ще пробвам в техническия във Варна и се надявам поне там някой да знае ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колегите нети отговарят защото те марзи да се поразровиш малко но пък кои бяга от една бира Публикувано изображение и за напред като има нещо пурво питаш чичо си гугал и така поздрави. Публикувано изображение

http://www.bgdiagnostica.com/files/elc1.html

Редактирано от Emo1234
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.motoiq.com/magazine_articles/id/1929/tuners-test-your-injectors.aspx и още малко суха материя от мен която може да ти отговори на някой от въпросите :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...