devil_vas 64 #1 Публикувано 11 Март, 2012 Мотора е добре познатия ни В16А2, проблема е че при подавана на газ смуче въздух от отвора над дросела. на снимката се вижда че липсва нещо, не смятам, че оригинално е така. въпроса е какво липсва и как да си го набавя. При гасене на мотора чак присвирва от там. доста е неприятно. снимка на дросела ми и дупката, която смятам че трябва да е IDLE adjusment screw, или поне така го дават по чуждестранните форуми. някой нещо?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 11 Март, 2012 (Редактирано) Липсва ти болтчето за настроика на празния ход ;)http://hondamarketplace.com/showthread.php?t=1999081 Редактирано 11 Март, 2012 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
devil_vas 64 #3 Отговорено 11 Март, 2012 интересното е че държи перфектен празен ход, студена, топла, никакви ядове. само смуче отвратитлено шумно, все едно съм ТДИ на което му надува турбинката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #4 Отговорено 11 Март, 2012 Да ама нетрябва да смуче оттам ! (отзад има едно каналче като отвиваш и навиваш болтчето по този начин се регулира хода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
devil_vas 64 #5 Отговорено 11 Март, 2012 еми не трябва! сега болт ли да търся или дросел се купува, направо да се ориентирам?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #6 Отговорено 11 Март, 2012 Тук немога да ти помогна никога не съм го свалял ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #7 Отговорено 11 Март, 2012 Аз трябва да имам такъв,имам цял корпус на дросел от D16.Ще проверя и ще ти пиша довечера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
devil_vas 64 #8 Отговорено 11 Март, 2012 оки, ако имаш подобно пиши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
devil_vas 64 #9 Отговорено 13 Март, 2012 Болта е намерен благодарение на колегата Izanagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #10 Отговорено 13 Март, 2012 И най-малко 5 коня качва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
devil_vas 64 #11 Отговорено 13 Март, 2012 ахах едва ли, ама поне не свистя като TDI вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове