Togop 5 #1 Публикувано 7 Март, 2012 14 цола, 4 по 100 мм 6 стават ли за хондичката? И ако не то какви трябва да бъдат Понеже изобщо не съм в час с джантите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icesonic 10 #2 Отговорено 7 Март, 2012 Ще станат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Togop 5 #3 Отговорено 7 Март, 2012 Ще станат.Благодаря колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #4 Отговорено 7 Март, 2012 То това хубаво, ами централен отвор, офсет на джантата, това-онова? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icesonic 10 #5 Отговорено 8 Март, 2012 За офсета съм съгласен че има значение, въпреки че на 14" не съм забелязал да има чак такова разнообразие не че имам кой знае какви наблюдения . А централния отвор това вече си е до шофьора само да не е прекалено малък но мисля че на хондичките ни е един от най - малките. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове