Jump to content
HONDA-TEAM

Сивик EG суап H22A5

Recommended Posts

Здравейте колеги. Скоро ми предстой суап H22 на сивик 5г. , но искам да разуча как става филма с полуоските. Ако някой има представа, нека да пише. Благодаря предварително. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми колко да са дълги полуоските зависи от това какви тампони за мотора ще ползваш и съответно как ще го позиционират. Големите фирми които правят такива тампони за суапове не случайно правят и полуоски за тези случаи. По принцип такива суапове в ЕГ не са много и инфото е малко кът. Приятел които сега ще слага Х22 в 6-та ми спомена за някаква фирма в София които режат полуоските, правят ги на съответната дължина и после заваряват и балансират. Ако си купил тампони на фирма която не прави полуоски или нямаш/не ти се дават толкова грешни пари за тях и ти ще трябва да режеш. Ако искаш ще питам да те упътя за фирмата в СФ, но колко ще се режат зависи тампоните ти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами фирмата от която съм взел тампоните не правят полуоски. Изглежда че ще трябва да се режат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехехех тя е добра, но пасват тези полуоски само ако си взел и техните тампони за монтаж на двигателя. Отделно че за тампоните им и полуоските ще трябва да плати колкото е платил за мотора :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен слагахме н22-ка в 5-тата ген на приятел/колега форумаІ,само че тампоните му са правени не купувани готовив неговия случаи полуоски от в-серия заспаха:) ,но при теб мерене му е маиката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...