HONDA-TEAM 129 #1 Публикувано 4 Март, 2012 Здравейте колеги. Скоро ми предстой суап H22 на сивик 5г. , но искам да разуча как става филма с полуоските. Ако някой има представа, нека да пише. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #2 Отговорено 4 Март, 2012 Еми колко да са дълги полуоските зависи от това какви тампони за мотора ще ползваш и съответно как ще го позиционират. Големите фирми които правят такива тампони за суапове не случайно правят и полуоски за тези случаи. По принцип такива суапове в ЕГ не са много и инфото е малко кът. Приятел които сега ще слага Х22 в 6-та ми спомена за някаква фирма в София които режат полуоските, правят ги на съответната дължина и после заваряват и балансират. Ако си купил тампони на фирма която не прави полуоски или нямаш/не ти се дават толкова грешни пари за тях и ти ще трябва да режеш. Ако искаш ще питам да те упътя за фирмата в СФ, но колко ще се режат зависи тампоните ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #3 Отговорено 4 Март, 2012 Ами фирмата от която съм взел тампоните не правят полуоски. Изглежда че ще трябва да се режат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #4 Отговорено 4 Март, 2012 http://hasport.com/store/index.php/accessories/axles/h-ax.htmlТова е най-добрата опция,стига финансово да е постижима... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #5 Отговорено 4 Март, 2012 Хехехех тя е добра, но пасват тези полуоски само ако си взел и техните тампони за монтаж на двигателя. Отделно че за тампоните им и полуоските ще трябва да плати колкото е платил за мотора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #6 Отговорено 5 Март, 2012 при мен слагахме н22-ка в 5-тата ген на приятел/колега форумаІ,само че тампоните му са правени не купувани готовив неговия случаи полуоски от в-серия заспаха ,но при теб мерене му е маиката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове