CLERO 8 #1 Публикувано 2 Март, 2012 (Редактирано) ми това е искам да знам къв е колектора като диаметър щото моя дросел е 40мм и искам да сложа на 55мм но искам да знам дали ще трябва да стържа смукатела Редактирано 2 Март, 2012 от CLERO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #2 Отговорено 2 Март, 2012 (Редактирано) Всмукатела на Д15З1 е "нюню" Направо скачай смело и сменявай целият всмукателен колектор, но ще трябва малко да се оширят отоворите на главата. Ето и разликата в колекторите. Ще потърся снимки и с процедурата по главата, но само от всмукател ефекта ще е нищожен.От ляво колектор от Д16-ка, от дясно Д15З1 Разликата е само 7мм Подготовка с фулмастрче на главата и готова за шлайфче Аааааа, ето я готова главата. Редактирано 2 Март, 2012 от misho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #3 Отговорено 2 Март, 2012 ок ама тям трябват повече финанси и игра щото трябва да взема оборудван всмукател и комп. после и чип не че не ми се ииска яма нямам 300лв.щото ако ги направя ще сменя и главата и почна филма и после b16 пък съм си намерил тънко оборудван дросел и така само Ф на смукатела ме интересува и рязбирасе какъв ефект ще има от големия дросел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #4 Отговорено 2 Март, 2012 Голям дросел с малък всмукател =почти никакъв ефект.Какъв е смисъла да забира яко въздух и да го тъпче в малкия пленум и после към тесните рънъри....Никакъв! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #5 Отговорено 2 Март, 2012 де да знам за тва питам казаха ми ,че съм щял да стана малко муден в ниските но в високите щяла да тръгне по добре на мен ми е ясно,че няма да отлетя за тва съм пуснал и тема ,че ще слагам по къса кутия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #6 Отговорено 2 Март, 2012 Защо не пробваш първо да сложиш по късата кутия ?Май ще е по удачния вариант ако наистина трябва и да разстъргваш портовете на главата.Ако кутията ти е като на англичанките(икономик),като знам колко е дълга значи със късата кутия определено ще постигнеш много по желан ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #7 Отговорено 3 Март, 2012 така и ще направя а тя кутията е уникално дълга само ФД е 3.25 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #8 Отговорено 3 Март, 2012 мда, кутията на д15з1 е най-дългата за Сивик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #9 Отговорено 5 Март, 2012 (Редактирано) Определно от смяна на кутия ще има ефект в сравнение със смяна само на дросел.Даже си мисля, че само с дросел може и да се спъне хептем. Редактирано 5 Март, 2012 от misho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове