Jump to content
Guest Misho 605 SVti

Ще се включите ли в протест с колите си с/у хаоса по улиците

Бихте ли се включили в организиран протест срещу хаоса по улиците си?  

69 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest Misho 605 SVti

Бърза анкета: Бихте ли се включили в някаква форма на организиран протест срещу хаоса по улиците с колите си? Има някава идея, молбата ми е да гласувате РЕАЛНО, т.е. да сме сигурни, че ако се наложи, ще се включите на 100%. Не говорим за нищо незаконно, което би могло да ви подведе под отговорност. Моля модераторите, ако счетат, да направят темата ВАЖНА.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

аз гласувах положително но съм от дълбоката провинция

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Ако случайно кажеш за какво иде реч с подробности и ако има интерес и мероприятието със сигурност ще се организира, ще я направя важна. за момента обаче, това е поредното предложение от многото които така и не видяха бял свят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

За подкрепа , ще я имаш , но не виждам срещу кой и какво ще протестирате !!! Това опира до манталитета на шофьорите , а не до управниците .Самите хора трябва да се променат !!! Наистина има много неща по улиците като устройство , движение , закони и какво ли още не което не е както трябва , но това е пак според нас , а между всички шофьори повечете си нямат и на идея за благоустройство и т.н. а само да плюят и говорат !!! Хубаво , ще има протест , но за какво !!! Ако щете вярвайте / вие го виждате по пътищата но много го отричат / има страшен напредък в много области на устройство , закони за движението по улиците !!! Единственото нещо което е редно да се протестира повече е за малкото паркови места навсякъде в България / с огромна тежъст почти всички центрове на големите градове - София , Пловдив , Бургас , Варна , Ст.Загора и т.н. / и масата счупени коли / автобуси , които бълват лайна всеки ден , но на никой не му прави впечетление !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zora

Задължително ли е с кола? Аз бих се включила с байк, като знак на протест срещу задръстванията и бълването на гняс в атмосферата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Аз гласувах с "не", затова защото:1. Част от този хаос е в следствие на многото улици, затворени за ремонт. След ремонтирането им те ще бъдат отворени. Много неприятно наистина. Пък и не беше удачно да се затворят толкова много улици едновременно.2. Основния проблем, според мен, идва от прекалено многото коли. Улиците са малко и тесни. Тези неща са непоправими. Просто идва и при нас времето, когато ще трябва да се замисляме как най-удачно да се комбинираме за превоз (не със 100 коли да пътуват 95 души) и т.н. Проблеми отдавна появили се в големите градове, като Токио, Ню Йорк и т.н. и т.н.Успех и не си хабете нервите :o

Редактирано от D16A8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Misho 605 SVti

За подкрепа , ще я имаш , но не виждам срещу кой и какво ще протестирате !!! Това опира до манталитета на шофьорите , а не до управниците .Самите хора трябва да се променат !!! Наистина има много неща по улиците като устройство , движение , закони и какво ли още не което не е както трябва , но това е пак според нас , а между всички шофьори повечете си нямат и на идея за благоустройство и т.н. а само да плюят и говорат !!! Хубаво , ще има протест , но за какво !!! Ако щете вярвайте / вие го виждате по пътищата но много го отричат / има страшен напредък в много области на устройство , закони за движението по улиците !!! Единственото нещо което е редно да се протестира повече е за малкото паркови места навсякъде в България / с огромна тежъст почти всички центрове на големите градове - София , Пловдив , Бургас , Варна , Ст.Загора и т.н. / и масата счупени коли / автобуси , които бълват лайна всеки ден , но на никой не му прави впечетление !!!

Ами ще протестираме с/у самите нас, защото нямаме обща култура. С/у бездействието на КАТ като контролиращ орган, с/у малките глоби, лошите пътища, липсата на обществени паркинги, лошата организация на движението, несинхронизирани светофари, или такива, поставени на абсурдни места, както и с/у липсата на светофари на ъвзлови места, безумна маркировка (там, където изобщо я има), липсата на контрол в/у самите контролиращи органи, затънали в корупция .... тук са замесени МВР, КАР, общини, фирми по поддръжката на пътищата и светофарните уредби ....За да спазваме закона, трябва да имаме респект от него в лицето на КАТ-аджиите. За да стане това, в техните коли трябва да бъдат монтирани камери като в САЩ. Проверките на спрените автомобили да се извършва пред камерата в колата. Полицаите да бъдат оборудвани с микрофони. Паралелно тези проверки могат да се документират от монтираните по пътищата камери. Така вероятността да се измъкнеш с КЕШ в ръката на полицая намалява драстично. Още повече, че така спряна кола може автоматично да бъде проверена за задължения към държавата, други извършени нарушения, дали се издирва и т.н. След като се наложи глобата, нарушителят е длъжен примерно в 30-дневен срок да си плати глонбата. Не го ли направи, при следващото спиране и проверка от страна на котролиращите отговори човекът направо да си остане без книжка, докато не си плати задълженията. Не го ли направи, после директно си го арестуват и мятат в ареста заради ощетяване на държавата, чиито поданици сме и ние. парите, постъупили в хазната, да бъдат усвоени за възстановяване на пътните настилки, тяхното осъвременяване, за пътни знаци и светофари, за нови камери и т.н. Хванат ли ченге да прибира пари от нарушител - директно в ареста. С мека китка нищо няма да се постигне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

утопиятака дефинирано, аз съм против

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами ще протестираме с/у самите нас, защото нямаме обща култура. С/у бездействието на КАТ като контролиращ орган, с/у малките глоби, лошите пътища, липсата на обществени паркинги, лошата организация на движението, несинхронизирани светофари, или такива, поставени на абсурдни места, както и с/у липсата на светофари на ъвзлови места, безумна маркировка (там, където изобщо я има), липсата на контрол в/у самите контролиращи органи, затънали в корупция .... тук са замесени МВР, КАР, общини, фирми по поддръжката на пътищата и светофарните уредби ....За да спазваме закона, трябва да имаме респект от него в лицето на КАТ-аджиите. За да стане това, в техните коли трябва да бъдат монтирани камери като в САЩ. Проверките на спрените автомобили да се извършва пред камерата в колата. Полицаите да бъдат оборудвани с микрофони. Паралелно тези проверки могат да се документират от монтираните по пътищата камери. Така вероятността да се измъкнеш с КЕШ в ръката на полицая намалява драстично. Още повече, че така спряна кола може автоматично да бъде проверена за задължения към държавата, други извършени нарушения, дали се издирва и т.н. След като се наложи глобата, нарушителят е длъжен примерно в 30-дневен срок да си плати глонбата. Не го ли направи, при следващото спиране и проверка от страна на котролиращите отговори човекът направо да си остане без книжка, докато не си плати задълженията. Не го ли направи, после директно си го арестуват и мятат в ареста заради ощетяване на държавата, чиито поданици сме и ние. парите, постъупили в хазната, да бъдат усвоени за възстановяване на пътните настилки, тяхното осъвременяване, за пътни знаци и светофари, за нови камери и т.н. Хванат ли ченге да прибира пари от нарушител - директно в ареста. С мека китка нищо няма да се постигне.
Мишо целите те ти са правилини или мечтите ти ;) но пак гнева ти е насочен към КАТ-аджиите ;) и управниците !!! Ще протестираш срещу нас самите , ама колко си сигурен , че 50% от шофьорите ще те подкрепат в цялата страна ? да не мислиш , че катаджиите по рождение са алчни и стават такива само и само да прибират пари ?? Пак ти казвам , хората са проблема , управниците просто знаят , че сме овце !!! и малко акъл да имаш в главата винаги ще можеш да манипулираш такова стадо където сме всичките !!! Според мен трябва да протестираш срещу корупцията , но не на катаджиите , а на шофьорите - да спрат да дават КЕШ , като им искат да не им давата , а да си плащат глобите и като им свършат точките , не да платиш 60 лв за 13 точки и УЖ да караш опреснителни курсове , наистина е една Утопия която написа , пробвай пак , да видим дали ще намериш по-голяма подкрепа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

За жалост за да е реално и аз гласувам с не , защото просто не виждам как може хаоса да се промени от един протест . И да има маркировки никой не ги спазва ,и да има места за паркиране все някой ще паркира за 3ма ... просто сме простаци ,колегиалността по пътищата е сведена до минимум , всеки се изнервя. Други пък не осъзнават ,че карането по обществени и натоварени пътища трябва да е отговорно и колкото и мощни коли да има те трябва да се съобразяват с останалите (да не говорим за маломощните които също се ръчкат и са адски опасни) ..... и така нататък .Причините за хаоса не са 1-2 и няма да се оправят в скоро време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Аз също съм против защото от подобни протести няма смисъл :1. Няма конкретна причина за подобен протест и кой ще ни обърне внимание ако се повозим замалко заедно. Примера върши по-добра работа мисля аз.2. А и нещо организацията куца гледам. Къде, кога и как ще се направи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Примера върши по-добра работа мисля аз.

Като за начало спрете да спирате в/у пешеходните пътеки и след означенията , които не са поставени пред светофарите за да се застава след/зад тях. И когато не бързате за болница с умиращ в колата не се предреждайте в колоните. Най-селското нещо е да се мина в другата лента и да се застане най-отпред ... такива най-ме вбесяват !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...