F20A4 2 #1 Публикувано 2 Март, 2012 Здравейте колеги! Искам да питам ако някой е пътувал до Атина или още по-добре до Крит колко са тол таксите Солун-Атина, ферибота до Крит, препоръки, някакви други такси и т.н. Ходил съм до Гърция много пъти, но толкова "надолу" никога, така че пресна информация някой ако има...п.с Много добри оферти има за лятото там, а е райско кътче! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #2 Отговорено 2 Март, 2012 Колега, скоро не съм слизал до долу но преди беше 15 евро до атина, за плащачки сега не знам, по 2 по 3 15 пръснах общо, но беще отдавна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #3 Отговорено 2 Март, 2012 последно като се връщах от атина,октомври,по спомен платих към 28 евро тол такси.от кулата до солун няма.имай в предвид,че може да се е пръкнал някои нов пост и да станат около 30 евро.ако си на газ и те интересува,също мога да помогна,с намирането на гaстанциите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F20A4 2 #4 Отговорено 2 Март, 2012 Мерси пичове. На бензин съм и като го смятах май доста ще ми дойде- към 1000лв в двете посоки заедно с ферибота. Ще видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове