Guest badco73 #1 Публикувано 18 Септември, 2006 mom4eta nqma li fen klub vav varna Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 18 Септември, 2006 Има.... този тук е за цяла българия а във Варна има бая фенове и сбирки се правят п.с. пиши на кирилица моля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest badco73 #3 Отговорено 18 Септември, 2006 mom4eta nqma li fen klub vav varnasajalqvam no ne moga da pi6ana balgarski. sory o6tr vednaj.smqtam 4e ne e problem!!!moje li oba4e da mi kaje6 kade se sabirat???????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest badco73 #4 Отговорено 18 Септември, 2006 Има.... този тук е за цяла българия а във Варна има бая фенове и сбирки се правят п.с. пиши на кирилица моля.6te mi kaje6 li??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JICMagic #5 Отговорено 18 Септември, 2006 IRC мания стана тая тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3 #6 Отговорено 18 Септември, 2006 абе и аз съм навит за някоя срещичка във варна.Самоче тая събота и неделя съм в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #7 Отговорено 18 Септември, 2006 Аз тази събота и неделя се прибирам и може да направим някаква срещичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3 #8 Отговорено 19 Септември, 2006 Аз тази събота и неделя се прибирам и може да направим някаква срещичка Ако е за неделя вечерта пишете ме и мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #9 Отговорено 19 Септември, 2006 Аз тази събота и неделя се прибирам и може да направим някаква срещичка Ако е за неделя вечерта пишете ме и мене Специално ще направим една мини срещичка неделя вечер за теб И без това сме 4-5 които така или иначе се събираме вечер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3 #10 Отговорено 19 Септември, 2006 Специално ще направим една мини срещичка неделя вечер за теб И без това сме 4-5 които така или иначе се събираме вечер Е зна4и ще се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest viTec #11 Отговорено 19 Септември, 2006 Аз тази събота и неделя се прибирам и може да направим някаква срещичка Ако е за неделя вечерта пишете ме и мене Специално ще направим една мини срещичка неделя вечер за теб И без това сме 4-5 които така или иначе се събираме вечер Kаде се сабирате ве4ер ако не е таина да доида и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3 #12 Отговорено 19 Септември, 2006 Kаде се сабирате ве4ер ако не е таина да доида и аз Верно че добре да се знае де са сбирките,4е ако има и други желаещи да доидат.Аз бях разбрал нещо за "лучно" долу до "червения площад",ама нека някои все пак да потвърди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #13 Отговорено 20 Септември, 2006 taq nedelq ako e hubavo vremeto 6te pravim parti na Drujba na barakolite-na polqnata pred bara6te ima i toyota fenove Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #14 Отговорено 20 Септември, 2006 Аз тази събота и неделя се прибирам и може да направим някаква срещичка Ако е за неделя вечерта пишете ме и мене Специално ще направим една мини срещичка неделя вечер за теб И без това сме 4-5 които така или иначе се събираме вечер Kаде се сабирате ве4ер ако не е таина да доида и аз Не се прави ти си в тези 4-5. Събираме се на едно кафе пред бинго Варна, на гърба на СОУ"Д.Дебелянов", от там тръгват и автобусите за курортите. А иначе на Лучано до ХЕИ се събираме от време на време, не знам за Лучано на Червения taq nedelq ako e hubavo vremeto 6te pravim parti na Drujba na barakolite-na polqnata pred bara6te ima i toyota fenove Там сме! Това с колите на поляната ми харесва, че всеки път трябва да паркирам на м.райна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest viTec #15 Отговорено 20 Септември, 2006 (Редактирано) Айде утре патувам за габрово и се надявам да докараме о6те една красавица в клубаа за неделя няма проблем стига да има от картофките на Драго Редактирано 20 Септември, 2006 от viTec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #16 Отговорено 20 Септември, 2006 Драго в неделя по4ива,а и днес разбирам 4е 6те има събиране,този път Груп 4 6те е домакин и главен готва4.пп Тва с поляната надали 6те стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tirex #17 Отговорено 20 Септември, 2006 (Редактирано) Ами аз с орел или пежо мога ли да дойда,ако успея да се откача.То малко срам ама,прелюда много реве Пък туй с поляната ме съмнява,щот милициунерницата отсреща,пък там се в мензис са. Редактирано 20 Септември, 2006 от tirex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #18 Отговорено 21 Септември, 2006 Тъкмо се зарадвах, че ще си паркираме като бели хора и ще си виждаме Хондите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest doggy #19 Отговорено 23 Септември, 2006 Тъкмо се зарадвах, че ще си паркираме като бели хора и ще си виждаме Хондите можеш да я оставиш при мен в сервиза аз ще и се порадвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове