djvsk 38 #1 Публикувано 1 Март, 2012 здравейте колеги , днес си сменях бронята и трябваше да навия волана , но при навиването ми се разцвърча хидравличното масло , оля казанчето. Исках да попитам дали на някой му се е случвало подобно нещо ? Аз мисля че се получи защотото волана се навартя при изклучена кола ? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #2 Отговорено 1 Март, 2012 Преди в сервиза където работех много често се случваше особено на VW , но след това доливахме масло и не е имало проблем.За хонда по-добре слагай оригиналното масло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #3 Отговорено 1 Март, 2012 аз не съм го сменял до сега седи си пълно . Единствено което забелязах беше че беше на ниво упер и за това предположих че е било по пално и е напрвило налягане при изгасена кола. Иначе как се сменя маслото не съм го правил . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #4 Отговорено 1 Март, 2012 И на мен ми е интересно да разбера от къде точно се източва маслото защото мисля да го сменям скоро време.Предполагам,че някъде по реиката има пробка??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #5 Отговорено 2 Март, 2012 Това е за 5-та ген. сивик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове