Jump to content
Guest radio_manbg

Въпросче за турбо?

Recommended Posts

Guest radio_manbg

Конкретно на въпросите:- от Д16/Д15 би ли станало и ако НЕ то какво трябва да променя за да стане или няма такъв вариянт- от обявите в ebay.com за цял кит има ли файда??? в смисал заслужава ли си цял кит или е по добре всичко по отделно да се купува???- не гоня изключителните коне но от разговорчета тук и там с приятели които живеят в Щатите разбрах че моята би могла да се докара до към 150 коня на колелата и въпроса ми е дали ще имам проблеми с предният мост и как да си ги спестя!?засега това ето и няколко линк-а за китовете за който споменах:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Бате разгледай този сайт www.homemadeturbo.com има доста ентосиасти с тояно твоя мотор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Кво става бе колеги, ние ще вземем да станем форума с наи-много турбота на глава от населението :D:D;) Ама лошо няма, то и аз откога си мисля за турбо рекс...... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

D14 агитката нещо много се размърда :D:D;) задръж да видим Михо какво ще направи и дали мяма да му издумка двигателя на 0.3-0.5От кит обикновено има файда стига да си го позволиш. Китовете за Д15/Д16 ще станат стига да не са за ЦРХ... и като ще поръчваш кит, поръчай си и ОДБ2->ОБД1 преходник ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

D14 агитката нещо много се размърда :D:D;) задръж да видим Михо какво ще направи и дали мяма да му издумка двигателя на 0.3-0.5От кит обикновено има файда стига да си го позволиш. Китовете за Д15/Д16 ще станат стига да не са за ЦРХ... и като ще поръчваш кит, поръчай си и ОДБ2->ОБД1 преходник ;)

ми май ще издържи бре....оня ден с много страх и треперащ крак я настъпих малко и качи 0.2 бара ...при това без да светне чека....а ся де....като нагласим електрониката ше видим кво ше са получи......а и като са сменят някой работи по двг-то мисля че и на повече ше кара ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Емооо несириозник кога ще ми обърнеш внимание :afro: Сега аз така или иначе съм го запланувал веднага щом мине зимата ....и доколкото говорих с мойто момче от щатите (за който емо ти разправях ) ще издържи на 0.3/0.4 при 0.5 може да бера ядове но съм го решил ...mihho - към теб едно питане - колко парички ти стъпи дотук какво си правил по комп-а и пипал ли си главата ...С какви колектори си , на колко ти "отпушва" турбото, как го измисли за "ламбада" сондата и дали ще издържи бенз помпата (за което не се съмняват но да питам ) ....А и последен въпрос кой и къде ти я прави...Мерси Предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Емооо несириозник кога ще ми обърнеш внимание :afro: Сега аз така или иначе съм го запланувал веднага щом мине зимата ....и доколкото говорих с мойто момче от щатите (за който емо ти разправях ) ще издържи на 0.3/0.4 при 0.5 може да бера ядове но съм го решил ...mihho - към теб едно питане - колко парички ти стъпи дотук какво си правил по комп-а и пипал ли си главата ...С какви колектори си , на колко ти "отпушва" турбото, как го измисли за "ламбада" сондата и дали ще издържи бенз помпата (за което не се съмняват но да питам ) ....А и последен въпрос кой и къде ти я прави...Мерси Предварително

батенце още не съм го засякал колко кинта ще излезе тъй като остана да се направи електрониката....по компа не съм правил нищо...сменям го общо взето с p28 оттам идват на помощ други хора ;) ....мисля се сещаш кой ;).....бат емо ;).....така колекторите са сток с преход към турбината да се изнесе по височко тъй като от това което прочетох може и с тях тъй като при такова налягане няма значение поне уссезаемо .....ламбдата ми си е на колекторите преди турбината и не ме бърка засега...мисля че и по нея нещо ще се ровне...по нататък wideband.....бенз помпа ще издържи ;)....за това налягане....главата още не съм я пипал още...би трябвало да се прешлайфа и да се смени гарнитурата ...ма ше видим дали ще издържи мойта...метална трипластова...ако не доде до утре другиден ецу-то ще си уплътня времето с това :D...на въпроса кой и каде ми я прави.......:D.....аз сам си я правих в гаража ми ;) ...не се ебавам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...