Jump to content
Guest Martinez

Възстановяване на контролни точки

Recommended Posts

Guest Martinez

Колеги, имам един въпрос някой знае ли къде и как точно се възстаноявават точките дето са ви ги взели като сте карали с превишена скорост. чувал съм нещо за неделни училища. Колко струва и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Единственото което знам аз от катаджийте е , че след две години от последното нарушение , и през това време да е нямало никакви, ти се възстановяват всичките. Или с други думи да караш като госпожица в продължение на две години.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
Отговорено (Редактирано)

Май за една година да беше ма не съм много сигурен

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

тези неделни училища както ги нарече ги прават някои инструктори които имат право да вазстановяват но за пари незнам нищо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Колеги, имам един въпрос някой знае ли къде и как точно се възстаноявават точките дето са ви ги взели като сте карали с превишена скорост. чувал съм нещо за неделни училища. Колко струва и т.н.

Като караш по улиците, не си ли се заглеждал в учебните коли, имат надписи "възстановява контролни точки" - явяваш се на нещо като изпит, преди това обаче вземаш няколко часа теория, ако не се лъжа.Имаше и ограничение, за една година колко точки можеш да възстановиш по този начин.Аз друг въпрос имам - как мога да си взема талона от провинцията (там ми е адресната регистрация)?Днес закъснях за работа, да ходя до КАТ - там ми казаха, че не могат да ми ударят печат, защото имам още 1 седмица, докато важи акта. Казаха ми, да ходя в КАТ-София, и тук ще ми кажат, дали талона е готов, и ако не е - ще ми ударят печат. Дали наистина е така?И дали мога да карам със копие от акта, а да пратя акта на нашите да го подпечатат, като му дойде времето?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Възставовяването става много лесно.Всяка първа събота от месеца се провеждат едни лекции които след това завършват с нещо като тест.Цената е между 60-100 лв зависи при кои ги правиш иначе е много лесно.Аз лично ще ходя другата седмица защото вече имам само 8 такива.Иначе максимума на възстановяване е 13 точки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Magnum талона мисля чем можеш да си го вземеш само по местожителство и лично но ако отиде някой твой човек и го поиска на добра вола може да ти го дадат или най добре както аз направих пратих един приятел който отиде и каза че съм аз и те нито са му искали лична карта нито нищо а иначе си карах с копие но все пак с повишено внимание :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

www.glushkov.com - 50 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

[И дали мога да карам със копие от акта, а да пратя акта на нашите да го подпечатат, като му дойде времето?

Можеш да караш с нотариално заверено копие.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Възставовяването става много лесно.Всяка първа събота от месеца се провеждат едни лекции които след това завършват с нещо като тест.Цената е между 60-100 лв зависи при кои ги правиш иначе е много лесно.Аз лично ще ходя другата седмица защото вече имам само 8 такива.Иначе максимума на възстановяване е 13 точки.

Ще ми кажеш ли после къде си ходил и какво точно си направил?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Psycho

Ще ми кажеш ли после къде си ходил и какво точно си направил?
При нас можете да си възстановите 13 контролни точки при условие че имате стаж зад волана над 2 години, ако стажа Ви е под 2 години можете да си възстановите 9 точки.Възстановяват се не до 13 точки, ами точно 13 точки (съответно 9).За период от 1 година може да си възстановите точки само веднъж.Цената на курса е 50 лева.За повече информация можете да погледнете на My WebpageПринципно точките Ви се възстановяват автоматично, ако в продължение на 1 година нямате никакво нарушение....трудно постижимо, но все пак го има като опция.По другия въпрос за талона и актовете......не може да караш с копие на акта.По скоро може, но ако те спрат за проверка ще ти нашишат нов акт.....или ще се разделиш с някаква банкнота примерно...... :P Ако имате някакви други питания, заповядайте..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

А колко точки се възтановяват за една година без нарушение?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

всички :P:cool: де такова щастие мамка му миналата година (октомври) като бях в казарма и малко след казармата нямах и кола и почти да направа 1 година - тоест 1 месец преди срока ми написаха акт и то за какво ... неправилно спиране не паркиране а спиране и тъпото ...... нито поиска да се разберем нито да направи компромис и се заядох с него щото така го чаках тоя ден :cool: и тоя ме прецака и накрая за неправилно спиране 5 точки и 50лв. .. до сега нямам друг акт но до октомври има бая време и ходене до море при това :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Psycho

Съжалявам, но съм допуснал малка грешка.

Възстановяват се автоматично всички контролни точки ако нямата никакви нарушения в продължение на 2 години......... :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...