FALKON 0 #1 Публикувано 28 Февруари, 2012 Здравейте,може ли някой по запознат да ми каже за тия шпилки АРП,трябват ми размери за моита каляска, по точно ще слагам охо и искам да подсиля нещата,колата е CRX-D16A8,ще съм много благодарен ако някой ми помогне ,какъв размер са за моя мотор и каде мога да си купя,съответно и каква цена БЛАГОДАРЯ предварително на всички които ще ми помогнат ПОЗДРАВИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 28 Февруари, 2012 Колега нека да не съм оф ,но КАКВО Е ОХО ?!?!?!!? :huh: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #3 Отговорено 28 Февруари, 2012 (Редактирано) Ако трябва да отгатна вероятно става въпрос за турбо Някой пишат че реално нямало кит от шпилки за ZC и ставало от VW не нека някой който знае със сигурност да каже ...Но все пак kато поразрових ето това изкокна като цени:Lightning MotorsportsRaceengНо предполагам че ще има и другия вариянти може да говориш с колегата No Limit Performance той най-точно ще може да ти каже това което те интересува Поздрави Редактирано 28 Февруари, 2012 от R-Racing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #4 Отговорено 1 Март, 2012 Вчера съм пуснал запитване към АRP за да разбера точни характеристики и варианти за този мотор.В интерес на истината може да се замени и с такива от други автомобили, но всеки болт си има спецификации на стягане , и при различните автомобили е различно, за това аз лично не бих експериментирал.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendo1.6 1 #5 Отговорено 10 Март, 2012 Някакво развитие по въпроса с ARP за Д16а8 ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #6 Отговорено 10 Март, 2012 Здравейте,на двувалка се ползват шпилки от Б серия.Почти съм сигурен че от б16 са точни но пак трябва да се провери дължината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #7 Отговорено 10 Март, 2012 B16a1 е мотора който има един и същ парт номер на болтовете за главата , демек трябва да станат такива АРП-та за такова б16 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове