Jump to content
Guest p0nka7a

Препатква

Recommended Posts

Guest p0nka7a

Сменил съм абсолутно всичко от консумативите и на Елкон ходих да прверя центровката и тя е на 18 градуса(нормална).На някои случвало ли му се е ?Много искам да разбера какво е защото дразни? Да не би да ми е Бедна или Богата сместа или пък нещо от трабата да е сложих на Ф55 с резонансно и крайно съм само , свещите са работели добре свалих ги да ги видя абе всичко на пръв поглед е добре.ЕЦУ-то не дава сигнали.Най много се усеща когато е студена на смукач.Колата е Д15Б2 5г.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Ако преди не ти е правила така с тез гърнета зна4и не е от тях,може вакум да ти е излязал,ако не откриеш нищо нередно-регулираи клапаните-може да има пренатегнат.препукване се полу4ава и от нагар по буталата или може и клапан да тие нагорял... :D ..................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Може и от гарнитура на смукателния колектор да е.Полей с едно шише вода върху колектора,където се съединява с главата-ако смени оборотите,значи трябва да я смениш.Това е малко хамалски начин ама друго незнам :D .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Ами аз бях писал че при смяната на агренажния ремък са го зацепили с с 1 съб назад , и когато ми го поправиха и направиха центровка вече всичко както си му е реда.Казаха ми че е възможно да е натрупан нагар по клапана от неизгорелите газове и е нужно време да се разработи и пак казвам повече се усеща при не заграла кола.Някакъв друг симптом ако клапана е изгорял макар че не ми се вярва ЦЛС проверих ги всички вакумчета и гарнитури няма проблемпросто незнаенка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...