Jump to content
Guest Maks

Хондата която щях да купувам се оказа 1.5 16-ка 101 к.с., Купе, Кажете нещо повече

Recommended Posts

Guest Maks

Хондата се оказа 1.5 16 , 101 к.с., а мислех че е 1.6 125 к.с., по Вина Номера я засякох че е от Америка, но докарана от Италия, какво ще кажете, дайте съвет, стават ли тези модификации за каране :blink:И малко инфо щото в руските сайтове , не дават разход и ускорение до 100 км/ч...Каквото знаете и каквито впечатления ви е направила..моля споделете, Много е важно...!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Много се шашкаш, колега :blink:Моето купе е точно това, за което говориш. Всички неща, които ти написах в предишната тема се отнасяха именно за 101кс - 1500куб см.Единствено не съм ти споменал за разхода - градско плавно каране е 6.5-6.7извънградско - 5.7 при 100-120км/чЗа ускорение не мога да ти кажа, понеже никога не съм я мерил, не гоня ценните секунди :blink:Но върви достатъчно добре :blink:Купето е наистина американско, но като части и оборудване не се различава от всички останали 5та генерация сивици :blink: всичко си е японско :blink:Така че стига си се туткал ами бегай да плащаш :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maks

Купих я, няма връщане назад :blink: значи вече съм Хондист :blink:Самно сега трябва да видя какви са и консумативите и какви пари са съответно...Дай инфо за всички консумативи..ако не те затруднявам..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Аре и ти си в сектатаЧестито :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Честито. Няма вече връщане назад. Вече си в отбора :D

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Честито!Още едно купе във форума!Със здраве да си я караш и да те радва много години :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

Единствено не съм ти споменал за разхода - градско плавно каране е 6.5-6.7извънградско - 5.7 при 100-120км/ч

:D ...абе как ги правите тези неща .... някой друг с такъв разход в София? ;):D ... да взема да си я прегледам моята ли , кво ? Редактирано от chavdu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maks

Благодаря, утре ще ходя да я регистрирам в КАТ и да и оправям нещата и се надявам до утре да ми дадете инфо за консумативите...Утре ще пусна и снимки за намашинката :D, т.е. тя ми е на аватара, но ще я имате и от по близък план...Ще чакам инфо...които се сети за нещо да казва, приемам всякакво инфо свързано с моята БОРДО БЕГАЧКА :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Дай инфо за всички консумативи..ако не те затруднявам..

1.Въздушен филтър - взех от Хр.Ботев за 10лв. - никаква разлика спрямо оригинален.2.Ангренажен ремък - 60лв. - малко е по-шумен и съжалих, че не взех от Бултрако за 100лв.-оригинален.3.Свещи - така и не намерих NGK, затова взех за 40лв. AUTOLITE с платинен електрод от Канекс - обаче няма никва разлика от NGK-то дето беше колата с тях преди.4.Масло двигател - слагам два пъти вече Кастрол Магнатек 10/40 полусинтетика - всичко е ОК.5. Накладки не съм сменял от 2години(откакто я купих)6.Спирачна течност BOSCH DOT4 - за съединителя и за спирачките - 22лв. + 30лв. смяна в сервиз7.Акумулатор МОНБАТ 60лв. - още не съм купил, но ще е този :D

...абе как ги правите тези неща .... някой друг с такъв разход в София?

Май имаше и други колеги с такъв разход :D Ами какво да ти кажа, приказката за "проблема е в десния крак" е много вярна. И най-важното е възможно по-малко да обръщаш внимание на спортистите дето се "бръмкат" до тебе или тези, които се предреждат - защото тогава се прави големия разход.На един файл си пазя кога съм зареждал - довечера ще го пусна, тъкмо ще видиш датата и разхода - т.е. в какъв сезон колко харчи. Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFen
данниЕто един сайт с данни по въпроса - ако съм разбрал правилно за V ген става въпрос. Макар че отсъства инфо за ускорение 0-100, разхода го дават 7,1 смесен цикъл, та колегата с 6,5 градско е направо отличник :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

Дай инфо за всички консумативи..ако не те затруднявам..

1.Въздушен филтър - взех от Хр.Ботев за 10лв. - никаква разлика спрямо оригинален.2.Ангренажен ремък - 60лв. - малко е по-шумен и съжалих, че не взех от Бултрако за 100лв.-оригинален.3.Свещи - така и не намерих NGK, затова взех за 40лв. AUTOLITE с платинен електрод от Канекс - обаче няма никва разлика от NGK-то дето беше колата с тях преди.4.Масло двигател - слагам два пъти вече Кастрол Магнатек 10/40 полусинтетика - всичко е ОК.5. Накладки не съм сменял от 2години(откакто я купих)6.Спирачна течност BOSCH DOT4 - за съединителя и за спирачките - 22лв. + 30лв. смяна в сервиз7.Акумулатор МОНБАТ 60лв. - още не съм купил, но ще е този ;)

...абе как ги правите тези неща .... някой друг с такъв разход в София?

Май имаше и други колеги с такъв разход ;) Ами какво да ти кажа, приказката за "проблема е в десния крак" е много вярна. И най-важното е възможно по-малко да обръщаш внимание на спортистите дето се "бръмкат" до тебе или тези, които се предреждат - защото тогава се прави големия разход.На един файл си пазя кога съм зареждал - довечера ще го пусна, тъкмо ще видиш датата и разхода - т.е. в какъв сезон колко харчи.
... ;) т'ва с таблицата е готино ... ще взема и аз да си водя записки ... ;) ще ми е интересно да я видя твоята ;):afro:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Честито и от мен! Купе си е истината, даже и да не е сивик :afro:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

честито колега с здраве да си я караш :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Е-е,браво колега,честито!!!Много приятни километри с Хондата :o;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

честито колега,ад и се радваш много

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...