Jump to content
Guest iceto80

Проблем

Recommended Posts

Guest iceto80

Здравейте от около година карам сивик 1.6, 113к.с. с 5 врати бртанска сглобка и при последните ми 4-5 засичания минавам около 120\130км със 20 литра бензин градско каране, като спецално я карам без да я настъпвам а извън града със 130км около 10 литра като не можа да вдигне повече от 170 с трима души моля ако някой е срещал такъв проблем да сподели мнение защото направо е нетърпимо преди ми е давала около 11 градско и 6.5\7 литра извън А колата си работи нормално,загрява до нормална температура и работи равномерно(само дето харчи като ламя :blink: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Съединителя добре ли е?Ходи ли на диагностика и какво ти казаха?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Пич,провери си крайното гърне да не се е откъснало парче вата,което запушва аспуха и колата неще да върви :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceto80

Още не съм ходил на диагностика а за съединителя мисля че всичко му е наред :afro:а за въздушния филтър е на около 2500 км

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

пич, има един кафеникъв бушон 7.5амп ECU back up, вземи виж да ли е здрав, ако не е най-вероятно проблема ти е в ламбда сондата, това е стар трик на продавачите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceto80

дадох на късо компа и не показа никаква грешка някакви други идеи някои да има? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

други идеи някои да има? :)махни си катализатора,пртосто идея :) ама май ще излезе ламбда сонда.

Редактирано от xakera

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...