Jump to content
Guest Hronos

ДИНО ДЕН-ЗАПИСВАНЕ

Recommended Posts

Guest V-tec

Тони ще има ли дино ден? Понеже другата седмица май има състезание на Божурище и се съмнявам, че Васил ще ни обърне внимание и тогава.

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Утре ще отида до там в такъв случай.Утре вечер ще сме наясно важи ли предложението за следващата седмица.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

То май ще трябва и ново записване , че нещата много се забъркаха , :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Ако не стане за друдата седница, и остане за 3-4 аз пак ще съм на линия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами дайте да оговорим вече дата която нас да ни устройва , защото май и аз ще отпадна :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Издирвам Васил Орешков все още.Оставил съм съобщение в сервиза да ми се обади като се появи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Преди малко ми се обади Васил Орешков,следващата седмицата ще има работа покрай Драг състезанието и също не може да ни приеме.

Следващата дата на която може да се проведе мероприятието е 4-5/11/2006г.

Та въпроса е какво правим от тук нататък ?

Капарото е при Омбре,който е оставил пари може да си го вземе от него.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Преди малко ми се обади Васил Орешков,следващата седмицата ще има работа покрай Драг състезанието и също не може да ни приеме.

Следващата дата на която може да се проведе мероприятието е 4-5/11/2006г.

Та въпроса е какво правим от тук нататък ?

Капарото е при Омбре,който е оставил пари може да си го вземе от него.

аз ще мога да дойда на 4-5...оствам в играта :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

OK.1.miHo2.VTEC Inside3.Antony4.Hronos5.Kicho6.4ove4eКум момента за 04.11. нещата изглеждат така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

А тия дето несме си искали капарото що не ни прехвърли в новия списък :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

1.miHo2.VTEC Inside3.Antony4.Hronos5.Kicho6.4ove4e7.johnyboyНе знам кой може да дойде на новата дата,затова.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

а тия пичове от Просиид няма ли да направят някаква отстъпка от високата си цена,макар и не много насметка за тях,за създалите се от тях проблеми?питам че евентуално да се запиша и аз,стига цената да е по-приемлива.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

1.miHo2.VTEC Inside3.Antony4.Hronos5.Kicho6.4ove4e7.johnyboyНе знам кой може да дойде на новата дата,затова.

Оп оп каде без мене :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

1.miHo2.VTEC Inside3.Antony4.Hronos5.Kicho6.4ove4e7.johnyboy8.V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

За съжаление съединителя вече си отиде. Ще направя всичко възможно да го поправя до тагава. Ако не стане ще се обадя по от рано ;):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

а тия пичове от Просиид няма ли да направят някаква отстъпка от високата си цена,макар и не много насметка за тях,за създалите се от тях проблеми?питам че евентуално да се запиша и аз,стига цената да е по-приемлива.

И аз за това си мислех :rolleyes: Ама нали се сещаш като са монополисти и как им пука. Такива са ни бизнесмените, но е въпрос на време да се появи и друг стенд :) Конкуренция му е майката Редактирано от VTEC Inside

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

но е въпрос на време да се появи и друг стенд :rolleyes: Конкуренция му е майката

Споко скоро и за Варненци ще има :) ,но не ме питайте кога,къде засега нищо по-вече няма да кажа :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest WOLFERINE

еееех, и аз ще съм готов..... ве4е ми писна, но знам 4е нещата са в сигурни ръце и ще можем да видим за какво става въпрос и дали инвестицията на труд, време, желание и пари е оправдана... ако не, застраховаме, палим и започваме наново :rolleyes: с две думи /или по-скоро с три/ : НЕ МЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!!!!!!!!! / и малко препинателни знаци има :) /

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

но е въпрос на време да се появи и друг стенд ;) Конкуренция му е майката

Споко скоро и за Варненци ще има ;) ,но не ме питайте кога,къде засега нищо по-вече няма да кажа ;)
Абе и на мене едно птиченце май ми беше казало нещо такова ;) Стискам палци :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Аз отпадам :hondarulez: . Съединителя е много зле и май няма изгледи да го поправя до тогава. Пожелавам на всички успех и вертикални графики. :thumbs1: . Аз все пак мойе и да намина да видя как се справят колегите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

1.miHo2.VTEC Inside3.Hronos4.Kicho5.4ove4e6.johnyboy7.V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

За мое огромно съжаление и аз отпадам :thumbs1: няма да издържи съединитела до тогава нещо от днеска му идва много пауъра :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Кво стана сега ще се проведе ли това мероприятие или няма да са проведе....кажете че е доиде съботата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Преди малко се свързах с Васил Орешков,още не може да ми потвърди със сигурност.Утре около Обяд щял да е наясно дали и какво и що.Да вземем да се отказваме викам аз.Не ми е приятно да се моля на някого за да му дам пари.Явно им е пораснала работата на и не се интерсуват от клубни мероприятия.Казвайте да продължаваме ли да се мъчим или да ги отбичваме и ние и толкова.Кво ме боли чак пък толкова каква ми е графиката на двигатела.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Кво ме боли чак пък толкова каква ми е графиката на двигатела.

Мен ме боли :bounce: Да му дадем възможност да се изложи пак :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Кво ме боли чак пък толкова каква ми е графиката на двигатела.

Мен ме боли :drunk: Да му дадем възможност да се изложи пак :fun:
и мене ме боли нямам си никва идея каква е мощноста на колата ми :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Ок. Утре трябва да имам конкретен отговор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Преди малко се свързах с Васил Орешков,още не може да ми потвърди със сигурност.Утре около Обяд щял да е наясно дали и какво и що.Да вземем да се отказваме викам аз.Не ми е приятно да се моля на някого за да му дам пари.Явно им е пораснала работата на и не се интерсуват от клубни мероприятия.Казвайте да продължаваме ли да се мъчим или да ги отбичваме и ние и толкова.Кво ме боли чак пък толкова каква ми е графиката на двигатела.

Много грозно от тяхна страна :drunk: най-малкото след толкова много смрад е хубаво да свалят цената за диностенда :bounce: Аз до последно исках да вида дали ще има време и възможности да си донастроя колата , но няма да стане и за това без мене :D а и ако питате мен където 60 там и 80 лв :fun: не че 20 лв не са пари , но лично аз няма смисъл да замервам сега и после като довърша колата пак , НО ако и тая събота пак се направят им се казва , че искаме по 30-40 лв да минем дестовете или иначе не ни интересува , щом скоро във Варна ще открият диностенд , верно че сме мишки за тях и сигурно не представляваме интерес , но по-добре да го кажат директно , а не да овъртат :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Не е по-темата, ама това е бизнес и става въпрос за пари. Ми те тия са абсолютни смешници. Те са мишките. Направо им се чудя на акъла! Тва да не малък форум?! На монополисти ли се правят, що ли? Извинявайте, ама и аз чакам дино-резултатите и ме изнервя отношението им.

Редактирано от Ashes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Аз се отказвам :D Така не се прави бизнес :rolleyes: Интересно ми беше да видя как е, но с такова отношение, а и аз от началото си мислех, че отстъпката е малка но пък е яко да сме всички заедно :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

М

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

И аз съм за ОТКАЗАВАНЕ ! Че аз ходих с един комшия и той ми уреди замерване за 50 кинта ( бях АБСОЛЮТНО сам) , а сега мсе 15 -на коли---излагация. Трябва да е 30 лева и да се молят да идваме по-често ! МАЛОУМНИЦИ !П.С. Не ме питайте дали може да ни уреди всички...просто го няма сега :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Съжелявам колеги но днес от обяд се опитвам да се свържа с Васил Орешков и не ми отговаря.Преди малко опитах пак,не си вдига телефона.Явно няма да стане това което бяхме решили.Това е положението.Регистриран е във форума ни,ако реши може да драсне 2 реда все пак.Аз повече не мисля да настоявам.Преди малко реших да се обадя Лично на Николай Златков,и трябваше да ми се обади обратно.Не ми се обади и го потърсих отново.Отговори ми че и той не може да се свърже с Васил защото работи на стенда и не си чува тел.Утре сутринта щял да ме потърси.Аз се отказвам категорично,защото от утре сутрин до вдругиден сутрин няма достатъчно време за да се организираме и да си планираме времето.А и не всеки ще има възможност да прочете отговора и да реши какво да прави.Съжалявам но не ни вземат на сериозно и това е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

еми май ще давам 80 лева да я замеря :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

еми май ще давам 80 лева да я замеря :cool:

ми то Хронос вместо да си плати сметката за телефона дето я е направил можеше да си доплати разликата :lol: ... кофти пичове ,ама май това ще създаде мнение на доста хора от клуба за сериозността на Проспиид .. аз от 1 месец ги чакам за едни свещи и контейнера им всеки ден пристига утре :tooth: като няма да доставят ,поне да си кажат ,а не да ме оставят - сега човека смени 3 комплекта свещи докато чака и става доста нервен та затова ги поръчах от другаде барем дойдат :Dизвинявам се за офф-а и ми е много кофти че няма да има графки :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Айде да идва Варненския стенд :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...