Jump to content
minimalizum

Street View в България

Recommended Posts

Street View в България за всички който не са гледали новините скоро :)линк към статията ++++ Списък на градовете, които Google се надяват да успеят да заснемат в България: Публикувано изображение Пожелавам им успех....дано да стане Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от minimalizum

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и аз така мисля че ще стане много добре,стига да не си счупят колите по нашите първокласни пътища и недай си боже някой да им открадне техниката.Ако се справят с тези дребни подробности и още куп такива дреболии ,и ние ще станем по-обстойно описани в мрежата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо Google Maps го правят и влагат пари след като се използва безплатно ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все имат изгода, дори и да е недиректна, предоставят уникална услуга, печелят от реклама, пред опонентите с по-добър продукт, изобщо има защо, не са спечелили тези милиарди без акъл.А ние също печелим защото услугата наистина е уникална, може да ти помогне преди път да се ориентираш някъде, да видиш как протича денят, движението, аз останах впечатлен, за което трябва да благодаря на човека пуснал темата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

<br>Да и аз така мисля че ще стане много добре,стига да не си счупят колите по нашите първокласни пътища и недай си боже някой да им открадне техниката.

Няма страшно за колите .....пътя им е най малкия проблем. Автомобилите ще се управляват от български шофьори. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за което трябва да благодаря на човека пуснал темата :)

Мерси радвам се че има последователи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така днес докато си обикалях из родния град Дългопол (Варненско) към 17:10 вижте на какво се натъкнах :)http://pics.data.bg/albums/4673/%D0%B3%D1%83%D0%BC%D0%B8/202f4de93d7829f71e0095d34d4cdd57/googleостанах приятно изненадан :)снимката е с лошо качество понеже я снимах с телефона на максимален зоом :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и мен ме снимаха няколко пъти преди 3 4 дни в моя град ,но бяха с други коли :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...