Guest roadracer #1 Публикувано 14 Септември, 2006 Да вярвам ли на очите си ??? Поздрав за CRX-маняците във форума .... ....се пак Дога го откри преди мен...!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #2 Отговорено 14 Септември, 2006 Още една хопитеза по темата : Аз лично предпочитам първата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #3 Отговорено 15 Септември, 2006 Малии,страхотия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #4 Отговорено 15 Септември, 2006 Май ни чака хибридно бъдеще .Дали ще има наследник на CRX въобще?Ето малко спортни хибриди(всичко е прототип): J-VXGRX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #5 Отговорено 15 Септември, 2006 Ето и малко по-консервативни предположения за новия CRX(ако въобще има нов CRX) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #6 Отговорено 15 Септември, 2006 Ето и малко по-консервативни предположения за новия CRX(ако въобще има нов CRX)[Това консервативно предложение доста ми харесва за разлика от горните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #7 Отговорено 15 Септември, 2006 Да вярвам ли на очите си ??? Поздрав за CRX-маняците във форума .... ....се пак Дога го откри преди мен...!! Ослушвай се! Като излези я ИСКАААААААМ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #8 Отговорено 15 Септември, 2006 това е хонда insight на която са отрязали задните калници и са сложили по-яки джанти, предна броня, и е свалена малко.който не знае, това е 2рия комерсиално достъпен хибрид във света Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #9 Отговорено 15 Септември, 2006 Аз смятам че всичко е булшит тука , нито една не е истинска .... ако имаше истинска щеше да е много по-яка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #10 Отговорено 15 Септември, 2006 Ми на мен "хопитезата" по ми харесва.Първата картинка ми мяза малко на Мазда 323 95-95г.Не мога да ги разбера тези джапанки що не правят пак Рексове след като както пишеше в една статия"...са спечелили хиляди фанатични привъженици в цял свят...".Ще стискам палци да размислят... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimodi #11 Отговорено 15 Септември, 2006 А всъщност S2000 не е ли нещо като наследник на CRX или греша? В крайна сметка, те са си един и същ клас кола.... Ми на мен "хопитезата" по ми харесва.Първата картинка ми мяза малко на Мазда 323 95-95г.Не мога да ги разбера тези джапанки що не правят пак Рексове след като както пишеше в една статия"...са спечелили хиляди фанатични привъженици в цял свят...".Ще стискам палци да размислят... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #12 Отговорено 15 Септември, 2006 Да вярвам ли на очите си ??? Поздрав за CRX-маняците във форума .... ....се пак Дога го откри преди мен...!! Ослушвай се! Като излези я ИСКАААААААМ! А ето и оригинала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #13 Отговорено 15 Септември, 2006 (Редактирано) А всъщност S2000 не е ли нещо като наследник на CRX или греша? В крайна сметка, те са си един и същ клас кола.... S2000 е наследник на S800 и е roadster . Според мен няма общо с CRX-а като клас ... просто приликата е единствено в това че са по-спортни.Но CRX-а е по-спортен сивик , докато S2000 си е изцяло спортна колица Редактирано 15 Септември, 2006 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #14 Отговорено 16 Септември, 2006 Като стана дума за S2000 тази вечер евентуално ще се пуска едно такова срещу едно Ауди А4 1.8Т на военна рампа около 9.30-10.00ако искате елате.Аудито е на едно приятелче и мисля че ще стане интрига Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1 #15 Отговорено 16 Септември, 2006 Да вярвам ли на очите си ??? Поздрав за CRX-маняците във форума .... ....се пак Дога го откри преди мен...!! Ослушвай се! Като излези я ИСКАААААААМ! А ето и оригинала Този оригинал напражо о.... пейзжа прилича ми на ситроен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icko #16 Отговорено 18 Септември, 2006 Колко ми липсва времето, когато колите приличаха на коли, а не на космически кораби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #17 Отговорено 18 Септември, 2006 Колко ми липсва времето, когато колите приличаха на коли, а не на космически кораби Колко си прав.....А на мен ми се чудят защо все някакви "стари гробници" харесвам и карам.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове