paRADOx 1011 #1 Публикувано 17 Февруари, 2012 (Редактирано) Визуалният тунинг продължава! Всеки който има желание и възможност да се изяви с Photoshop, сега е момента. Можете да го направите до другата Неделя 26.02.2012, когато ще пусна анкета за изработените от вас Photoshop творби. Смятам да възродя традицията, и отново да се забавляваме с визуален тунинг върху автомобили от нашата любима марка.Ето и задачата която поставям: Творбите си изпращайте на e-mail: radocar@abv.bg pp: Аз също ще участвам с една моя идея Успех! Редактирано 17 Февруари, 2012 от paRADOx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #2 Отговорено 23 Февруари, 2012 Надявам се, все някой да се занимава с разработване на този модел. Не ми се ще само аз да показвам творбата си накрая. Искам конкуренция! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #3 Отговорено 27 Февруари, 2012 До къде се стигна колега? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #4 Отговорено 27 Февруари, 2012 Довечера пускам разработките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове