Jump to content
Guest zarrick

Искам малко инфо?

Recommended Posts

Guest zarrick

Някой може ли да даде инфо за въпросния врачански канал за внос на хонди сивик,щото гледам,че повечето обяви в мобилето са именно от Враца. Надежден ли е канала и дали се васят качествени машини или са сглобявани от автоморгите из европа. Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Има тема по този въпрос , потърси със търсачката на форума.С 2 думи заключението беше , че е добре да се бяга далеч от врачанските автоджамбази :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

........врачанските автоджамбази :D..........

не джамбази а мошенници предлагат лъснати боклуци и след време се почва

с изненадите ако все пак си харесал гледай изключително внимателно, опа и щех

да забравя най-важното в регион ВР има най-много мними инвалиди !!!хартийни!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Гаранция измежду всички врачански хонди има много читави, но е пълно с плява и напудрени гробници. Просто се придържай към правилото: "Винаги на оглед при доверен човек разбиращ от марката"Това важи и за всички други подобни "канали" щото гробници се продават навсякъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maks

Имам познат който продава изцяло само "японки", казва се Ради и е чисто врачанско Баценце, да го ева :cool:)) хехехехеТа тоя пич има 3 сивика, в мобилето ги е пуснал, аз специално ходих при него за едно приятелче да гледам една мазда 323 1.3 16 врътки.Значи цялата историа е, че те ги вкарват както казват колегите на инвалид защото на всеки е ясно какво им е митото. Повечето са от австрия и цените са добри зашото почечето са гнилочи, ако е австриика и не е изгнила значи или "я е карала бабка която я е паркирала в гараж" (1%), или е поела към гаража на тенекиджиите които са я минали с шлаифа и с телоподаващото и са и придали вид с прясна боя.Та глядах при моя човек Хондите, имат забележки по боята, но на двигател и ходова са добре, важното е , че шляканите(наричм ги така щото съм живял 2 години в австрия) австрийци си гледат автомобилите, добре ги потдържат, единствения неодстатък е корозията заради химията която хжърлят зимата по улиците, тя скапва колите, а недай си Боже да е някаде от Алпите.Ако някой реши да ходи до Враца, ако се допита до мен може да го спазарим Бацето Ради за някои лев надолу при покупката. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Това за ръждите много пъти съм го чувал и ми е странно защо мойта не е ръждива :cool: а определено НЕ я е карала баба. Но пък общото мнение е като на Макс...странна работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maks

А откаде е внесена твойта...

Историика:

аз докато бях в австриа за 350 евро каква хонда можех да взема, с тунинг и всички екстри, но баща ми ми даваше акъл вземи сине това Пежо 405 дизел, та се видях в чудо... А хондата беше синя, синьо табло, МоМо волан, отдолу цялата беше обшита заради ниското спортно окачване, джантите и бяха животински, уникална..И австриеца викаше, вземи я бе пич, а аз не Пежо, каква куха лейка съм бил :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз моита я купих от Австрия от областа Тирол ;) до там отидох с един тъпак от врачанските тарикатчета които внасят коли :cool: та този ......... ;) ...при всяка възможност се опитваше да ме натовари някои лев :D при покупката ,при пазаруване на храна, при плащане на хижата кадето бяхме отседнали :D вобще се опитваше при всяка възможност да ме завлече с квото може :P та на няколко пъти щях да го бия ;) и приятелството ни приключи при връщането ми в БГ ;) и с такива тапаци съм се зарекал повече да не са занимавам ;) може и да има свесни хора в Враца :) в което съм сигурен ;) но от кретени като този се създават тези митове ;) а що се отнася до гниенето ;) моита небеше чак много гниоч ;)

Редактирано от ma4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Ако не се лъжа някъде от австрия... ама от къде точно :cool: и ако не се лъжа цената е бил 300-350Европ.с. ма верно си куха лейка :D нищо, не го мисли, станалото - станало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

да бе, 90% от врачанските търговци създават лошо име на останалите ;)аз помагах наскоро на приятел да си хареса сивик, 2/3 са от враца, и всички имат необяснимо ръжди под капака, горните болтове на амортесьорите ръждясали, все едно са стоели цяла година под вода!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maks

Повечето са Австрийки и са от планините, в големите градове трудно ще намериш евтина хонда, пример:Хонда сивик- 93-94 г.- 90 к.с. е с 2700 лв мито, а той я продава за 3800, като 1100 лв му остават за път+печалба+цената на колата там, е как стват тиа номера...Първо, аз съм бил там и знам как и откаде ги купуват, ходят по селата има автокъщи, отидат до Алпите, там повечето са гнили и то доста, без пари направо...пример:Австриеца и иска 350 евро за да се отърве от нея (много рядко е австриец, повечето са мазни емигранти), а врачанеца, го пазари до дубка, така или иначе, колата като се спре от движение там, или трябва да седи на някои плац(автокъща) без номера, или за скрап, махат и номерата, и вместо те да платят 200 евро за да им я приберат за скрап, те я продават или я дават на прекупвачи които си я закарват в мизерната автокъща пълна с други подобни гнилочи които взимат без пари, и от там вече врачанеца я пазари, взима я на 200- 300 евро+700-800 лв рапатрак до тук+350 лв за инвалида..колко станаха 1750 лв..кажи ги 2000 лв, аи сега ходи я купи ти за 3800 и тои ти разправя: Леле баце да го ева ти знаеш ли колко пари струва тая кола там, и почва на глас да ти прави сметки..;);):angry:За тия случай мога да напиша книга..А вкарването на коли е ебаси мизерията, правил съм го..знаите , че е мизрия пълна..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май извода е "ако нямаш някой много вътрешен "баце" врачански (както аз нямам например) - по-добре бегай от врачанските че ше те натоварят" :lol: Кофти - наистина повечето сивици са врачански, изобщо много японски автомобили се продават във Враца. -> тея са нещо :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...