Jump to content
tqnco

Маншони

Recommended Posts

Колеги ,къъде може в гр.Бургас да си закупя маншони за болта на кормилната рейка ,а да не купувам цял комплект.Благодаря Ви .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги ,къъде може в гр.Бургас да си закупя маншони за болта на кормилната рейка ,а да не купувам цял комплект.Благодаря Ви .

Колеги всепак дайте някакъв отговор ,може и да не е за гр.Бургас .Призвеждат ли се в България и могат ли да се намерят.Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз сменях маншони на шарнир и кормилна щанга за моето ЦР-В - в Ямбол поне не можах да намеря само маншона , за това отидох до едно магазинче за авточасти на лада , москвич и .... Там си взех маншони по размер ( на око ) - от 3 бр. по някакви си стотинки , двата паснаха , но така и не зная от какъв автомобил са.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз сменях маншони на шарнир и кормилна щанга за моето ЦР-В - в Ямбол поне не можах да намеря само маншона , за това отидох до едно магазинче за авточасти на лада , москвич и .... Там си взех маншони по размер ( на око ) - от 3 бр. по някакви си стотинки , двата паснаха , но така и не зная от какъв автомобил са.

Колега благодаря ти . Аз също смятам да търся по размер на болта (видях от ръковотство ,че болта е 10мм).Благодаря ти още един път

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има да се продават и по единично даже, но отиди с колата, че са 2 модела. Единия има ''тръбичка'' в която влиза маркуче от рейката. При мен 5 ген. е с ''тръбичката''. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...