tqnco 0 #1 Публикувано 13 Февруари, 2012 Колеги ,къъде може в гр.Бургас да си закупя маншони за болта на кормилната рейка ,а да не купувам цял комплект.Благодаря Ви . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tqnco 0 #2 Отговорено 13 Февруари, 2012 Колеги ,къъде може в гр.Бургас да си закупя маншони за болта на кормилната рейка ,а да не купувам цял комплект.Благодаря Ви .Колеги всепак дайте някакъв отговор ,може и да не е за гр.Бургас .Призвеждат ли се в България и могат ли да се намерят.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The Dirty Harry 5 #3 Отговорено 13 Февруари, 2012 Колега и аз сменях маншони на шарнир и кормилна щанга за моето ЦР-В - в Ямбол поне не можах да намеря само маншона , за това отидох до едно магазинче за авточасти на лада , москвич и .... Там си взех маншони по размер ( на око ) - от 3 бр. по някакви си стотинки , двата паснаха , но така и не зная от какъв автомобил са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tqnco 0 #4 Отговорено 14 Февруари, 2012 Колега и аз сменях маншони на шарнир и кормилна щанга за моето ЦР-В - в Ямбол поне не можах да намеря само маншона , за това отидох до едно магазинче за авточасти на лада , москвич и .... Там си взех маншони по размер ( на око ) - от 3 бр. по някакви си стотинки , двата паснаха , но така и не зная от какъв автомобил са.Колега благодаря ти . Аз също смятам да търся по размер на болта (видях от ръковотство ,че болта е 10мм).Благодаря ти още един път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #5 Отговорено 15 Февруари, 2012 Има да се продават и по единично даже, но отиди с колата, че са 2 модела. Единия има ''тръбичка'' в която влиза маркуче от рейката. При мен 5 ген. е с ''тръбичката''. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове