Jump to content
Guest VTEC-power

Смяна на тампон на Сивик

Recommended Posts

Guest VTEC-power

Колеги, трябва да сменям тампона на долния преден носач на Сивик 5та генерация - там където носача се хваща за гредата. Някой сменял ли е тампони да каже за какви цени става дума, има ли ги вообще и къде?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Ами при нас е 10лв.тампона-тип (Матио Шиков) и 15лв за смяната.Ина4е и ти можеш да си го смениш-стига да има с какво.4естно казано ние масово използваме на тоз 4овек ампоните ,но то4но тез нещо не устискват при мен-от постоянното рязко тръгване на около 3000км.и здават багажа.Но смяната е неизбежна защото отваря наклона на колелото и по4ва да хапе гумите.Някаквиси оригинални тампони нама да сложа никога щото никои не може да докаже колко са оригинални и колко ще устискат, а за цената им неискам и да знам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC-power

Ами при нас е 10лв.тампона-тип (Матио Шиков) и 15лв за смяната.Ина4е и ти можеш да си го смениш-стига да има с какво.4естно казано ние масово използваме на тоз 4овек ампоните ,но то4но тез нещо не устискват при мен-от постоянното рязко тръгване на около 3000км.и здават багажа.Но смяната е неизбежна защото отваря наклона на колелото и по4ва да хапе гумите.Някаквиси оригинални тампони нама да сложа никога щото никои не може да докаже колко са оригинални и колко ще устискат, а за цената им неискам и да знам.

КАк 3000км бе трябва да ги сменям 3 пъти на година! Аз не само тръгвам разко, ами спирам още по рязко, че и в завой ми свирят гумите. Нямам с какво да вкарам новия тампон, но мога да се опитам, първо обаче трябва да ги намеря от някъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Ами при теб може и да карат пове4е,от седене на едно място тампоните по бързо се скапват,а моята наистина доста седи на едно място :D .Аз тез 3000км.ги въртя за пове4е от 1 год. :) Просто живея срещу работното си място-и карам от време на време само за кеф :D ,до магазините и на село два пъти в годината.Не мърдам никаде ,жената ма държи из късо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Има цяла тема за тампоните, а Joro_Bul не веднъж публикува дареса и...но ето ти малко помощ пробвай тук http://shikov.hit.bg/аз зе обадих на посочените там телефони, казах им какво ми трябва и ми ги пратихаведнага на другият ден по Еконт с едно наложено платежче и готово :D Действай!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Добре де , дайте някакъв телефон за връзка с тоя човек.аз съм от ямбол и няма как да отида до там толкова лесноа знам че хора от ямбол си сменяха на рексовете там тампоните / задните големите /предполагам , че ще има и малките за носачите отпред нооо никой май му нема тела на този човек :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Абе що не цъкнете на линка къде съм написал горе и там има телефони!

Линка работи току що го пробвах!!!!!

И все пак ето - извадих ги : GSM 0888 34 20 24, 098 48 05 39

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложих някакви производство на EKKO auto parts Co, и сега трябва да ги сменям пак (издържа само 5 месеца, по малко от 5000км) Другия гоелмия беше на RBI и за сега е добре, ама единствените малки които намерих тогава (от арабите на Симеон) бяха тия на ЕККО, така че който търси - да знае да бяга от тях. Сега търся малък на RBI или нещо друго по качествено, ако някой е сменял и знае добра марка да каже.То е хубаво някаква тема да има винаги активна спецялно за такива работи, да не се минаваме така.

Редактирано от VTEC-power

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...