Jump to content
Guest west bam

централно заключване проблем

Recommended Posts

Guest west bam

колеги искам да ви питам дали сте имали този проблем като мен аз не съм много компетентен и за това ви питам значи някой път като си отключвам хондата след като я отключа веднага се заключва сама след няколко опита тогава се отключва колата е 4 генерация 1.6 16V кажете ми защо прави така и ако е сериозно какви мерки да взема :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

колеги искам да ви питам дали сте имали този проблем като мен аз не съм много компетентен и за това ви питам значи някой път като си отключвам хондата след като я отключа веднага се заключва сама след няколко опита тогава се отключва колата е 4 генерация 1.6 16V кажете ми защо прави така и ако е сериозно какви мерки да взема :D

машинката която е управляваща най вероятно трябва да се регулира!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^

1.Ако имаш аларма и чрез нея управляваш централното програмиране на аларма.2.Ако отключваш чрез ключа модул за централно.3.Някоя от управляващите машинки е здала фира.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Човече, ти търсачката за нищо я немаш май :D

Л И Н К

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Отиваш при някои алармаджии има бая добри спецове за 0 време ще ти оправят централното :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

мерси много голеги ще послушам сьветите ви :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found